Bosanac je dobio šta je zaslužio! Ceca o sukobima u "Zvezdama Granda": Nikome ne ostajem dužna!

08.10.2021

17:50

0

Autor: Marija Mitić

Iako pevačica i kompozior imaju česte sitne sukobe i prepirke, Ceca kaže da imaju pravo na sukob mišljenja

Bosanac je dobio šta je zaslužio! Ceca o sukobima u "Zvezdama Granda": Nikome ne ostajem dužna!
zvezde_granda_05102021_051 - Copyright ATAImages/ A.A.

Svetlana Ceca Ražnatović napravila je pravu pometnju dolaskom u žiri "Zvezda Granda", a već od prve emisije je u "tihom ratu" sa producentom Draganom Stojkovićem Bosancem.

Iako pevačica i kompozior imaju česte sitne sukobe i prepirke, Ceca kaže da imaju pravo na sukob mišljenja kao i da nikome ne ostaje dužna, pa ni Bosancu.

- Imamo pravo i na sukob mišljenja. Kada je nešto lično onda je lično. Lično se i vrati kroz odgovor, a kada je profesionalno isto i u tome učestvujemo. Tu nema ni lošeg ni negativnog. Bosanac zna da pretera, ali Bosanac i dobije šta je zaslužio - rekla je ona za Grand Online.

ATAImages/ A.A.
 

Pri samom dolasku u ovaj šou Ceca je rekla da neće trenirati strogoću već da će se truditii da kandidati nemaju strah.

- Zaista su kvalitetni, ali svesni smo i da neki ne daju svoj maksimum jer se preplaše i scene i žirija i produkcije. Ja mislim da se vidi da žiri nije toliko strog i da dajemo šanse i ovo je jedan lep format vezan za muziku koju mi volimo i koji publika voli da gleda. Nikad se ne zna neko ko ispadne može da napravi veliku karijeru.

Pored Ivane Peters, Ceca je u svoj mentorski tim uvela još nekoliko stručnjaka u svojoj oblasti, poput psihologa koji će sigurno značiti kandidatima.

ATAImages/ A.A.
 

- Ivana je sjajan pevač pedagog i mentor tako da će mi biti od ogromne pomoći pogotovo što sam ja prvi put na takvom zadatku i želim da se posvetim maksimalno svojim kandidatima. Imaćemo u timu i psiholog akoji će raditi na njihovoj tremi i stvarno sam napravila dobar tim da toj deci na svim nivoima pomažemo koliko možemo - objašnjava Ceca za Grandonline i otkriva da li je za ovih par nedelja uspela da pogleda do sada emitovane emisije, kao i šta o njenom učešću kažu njeni bliski ljudi.

ATAImages/ A.A.
 

- U terminu gledam sve, ne pomeram se. Zaista me interesuje, ulažem sebe i zaista bih volela da se ljudima to dopadne i kada preteramo i sa šalom i nekom provokacijom svi smo mi samo ljudi i emotivno reagujemo. I moji prijatelji i porodica za sada niko nije imao loše komentare ili primedbe - završila je ona.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike