Zbog Džidže se svađao sa Cecom, a ovako izgleda sin Dragana Stojkovića Bosanca: Zadesila ga je velika nesreća

09.10.2021

10:04

0

Za razliku od ćerke, Bosančev naslednik se ne eksponira u medijima, ali je bio u žiži javnosti i to ne zbog lepih stvari

Zbog Džidže se svađao sa Cecom, a ovako izgleda sin Dragana Stojkovića Bosanca: Zadesila ga je velika nesreća
Dragan Stojković Bosanac - Copyright ATAImages/ A.A.

Dragan Stojković Bosanac, producent i kompozitor, postao je jedan od omiljenih članova žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", te iz godine u godinu mnogi uživaju u njegovim izjavama, ali i raspravama sa kolegama. Nedavno je tako došlo do svađe između Cece Ražnatović i njega, kada je pomenuta i njegova ćerka, pevačica Aleksandra Stojković Džidža, ali malo je onih koji znaju kako izgleda kompozitorov sin.

M.M./ATAImages
 

Poznato je da je Bosanac u dugogodišnjem skladnom braku sa suprugom Dunjom, sa kojom je dobio ćerku Aleksandru i sina Aleksandra. Dok se njegova ćerka bavi javnim poslom, te je svi znaju kao pevačicu, njegov sin ne voli da se medijski eksponira. Ali, to ne znači da medijima nije bio interesatan.

Instagram printscreen/d.s.bosanac_official
 

Aleksandar je dospeo u žižu javnosti pre nekoliko godina, kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću u Bosni. Kako se tada pisalo u domaćim medijima, on je svojim crnim „mercedesom“ udario u banderu i zadobio teške povrede.

Sinu Dragana Stojkovića Bosanca butna kost bila je prelomljena na tri mesta, a imao je i povredu glave. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike