Džidža prvi put bez dlake na jeziku o Ceci: Otkrila koliko su je njene reči pogodile

08.10.2021

13:12

1

Bosančeva naslednica ističe da je uvek u toku sa dešavanjima iz „Zvezda Granda“, te da joj je otac mnogo puta davao savete koji se tiču estradnog sveta, ali ga ona nije slušala

Džidža prvi put bez dlake na jeziku o Ceci: Otkrila koliko su je njene reči pogodile
Aleksandra Stojković Džidža - Copyright M.M./ATAImages

Ćerka harmonikaša Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža nedavno je izjavila da planira da se preseli u Ameriku, a sada je ipak istakla da je bila šala u pitanju.

- Moram da kažem da se šalim sa tim. Biće turneja po Americi, ali daleko od toga da ću da se preselim tamo. Ostajem u Srbiji, ja sam veliki patriota i nema tih para za koje bih otišla iz Srbije. Porodica je razlog, ja ne mogu bez mame i tate, ovde mi je društvo i život - ispričala je Džidža u jutarnjem programu Kurir televizije, te otkrila da se ponovo vratila u klupu: 

M.M./ATAImages
 

- U Kragujevcu sam sad, odlučila sam da završim muzičku akademiju. Džidža ponovo studentkinja, ne mogu ni ja da verujem - kaže ona.

Veliku medijsku pompu izazvao je komentar Svetlane Cece Ražnatović kada je u „Zvezdama Granda“ pecnula Bosanca ističući da od naslednice nije napravio zvezdu. Povodom ovoga, prvi put u javnosti progovorila je i Džidža i otkrila da li ju je zaboleo pevačicin komentar. 

M.M./ATAImages
 

- Uvek imam informacije šta se dešava, jer se to snima dosta ranije. Znate kako, postoje tu neke stvari za koje je Dragan u pravu i mogla sam ja više njega da slušam, recimo što se tiče tog estradnog sveta, ali ja sam uvek sve radila na svoju ruku. Tata je više folker, a ja više naginjem na urbanu stranu. Cecine reči me nisu pogodile, da jesu, ja bih se sigurno oglasila i mislim da taj moj citat potpuno objašnjava kako ja gledam na to - rekla je Džidža i dodala da se više neće oglašavati na tu temu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike