Prvo sam išla na polaganje: Seka od supruga dobila pištolj za godišnjicu braka!

08.10.2021

19:40

0

Autor: Marija Mitić

"Pitala sam ga: Jesi li svestan šta si mi kupio?"

Prvo sam išla na polaganje: Seka od supruga dobila pištolj za godišnjicu braka!
Seka Aleksić i Veljko Piljikić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Seka Aleksić žiri u raskošnoj vili i reklo bi se da nema onog što ne poseduje od materijalnih stvari, ali ipak nešto što do sada nije imala dobila je na poklon od supruga.

Naime, Veljko Piljikić obradovao je svoju lepšu polovinu za godišnjicu braka koja im je bila 13. septembra, ni manje ni više nego vatrenim oružjem. 

 

 

- Samo ću reći da sam vatreno oružje dobila na poklon posle polaganja, naravno, od svog supruga za godišnjicu braka. A ja sam ga pitala: Jesi svestan šta si mi kupio -  kroz osmeh je ispričala Aleksićka koja se prisetila i situacije koja ju je nasmejala prilikom kupovine pištolja.

 

 

 - Ulazimo u prodavnicu i stoje dva muškarca za pultom i pitaju nas - Jel dotle došlo - podsetila se Seka kroz smeh za Kurir tv i dodala da joj je žao što nema više vremena da ide u streljanu i da se tom hobiju posveti više.

Inače, Seka i Veljko su poslednju, dvanaestu godišnjicu braka proslavili galantno, uz veliki broj prijatelja i čanova porodice.

Seka je goste dočekala na raskošnom imanju, gde je bio postavljen veliki sto dekorisan sa stilom i ukusom, okružen drvećem i zelenilom. Takođe su imali i bend koji je goste uveseljavao do kasnih večernjih sati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike