Kakva forma! Mili povukao teg, svaki mišić na svom mestu: Malo ko bi mu stao na crtu (VIDEO)

26.05.2021

21:35 >> 20:55

0

Nakon što se oporavio od korone, konačno može da se vrati starim navikama i napornim vežbama

Kakva forma! Mili povukao teg, svaki mišić na svom mestu: Malo ko bi mu stao na crtu (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Kompozitor i direktor muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, Aleksandar Milić Mili i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu, bez obzira na to što ima 52 godine. Nakon što je preležao koronavirus, Mili je morao na pauzu i jedan period mirovanja, a sada je objavio snimak iz teretane kojim je pokazao da se polako, ali sigurno vraća u formu, kako bi nadoknadio propušteno.

Iako je prava retkost da vidimo njegove mišiće, jer gotovo uvek nosi košulje dugih rukava, društvene mreže nam pomažu u tome da razotkrijemo kakvu fizičku spremu ima Mili.

Po svemu sudeći, on se potpuno oporavio i sada je spreman da se vrati punim treninzima. Dok povlači tegove, gore-dole, levo-desno, pri pokretu njegove ruke se ocrtava svaki mišić, u šta se možete uveriti i sami ukoliko pogledate naredni snimak.

Nakon objavljenog snimka, Mili je dobio brojne pohvale, a ono što je sigurno jeste da bi se malo ko usudio da mu stane na crtu.

– „Bravo Mili najjači si”, „Bravoo, snažni”, „Too, kolega” – bili su samo neki od komentara i mnoštvo emotikona koji simbolizuju snagu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike