Ovako je direktor „Grand produkcije" upoznao suprugu Ninu! Mili: Tu vezu da prekineš, od sutra krećemo ti i ja!

27.01.2021

21:58 >> 21:56

0

Lepu ljubavnu piču kompozitor je ispričao sa osmehom i uživajući u svakom trenutku kog se prisećao

Ovako je direktor „Grand produkcije" upoznao suprugu Ninu! Mili: Tu vezu da prekineš, od sutra krećemo ti i ja!
Copyright Nina i Aleksandar Milić Mili ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Milić Mili već skoro 16 godina uživa u skladnom braku sa Ninom, a malo ko zna kako su se upoznali i na koji način ju je direktor „Grand produkcije” i osnivač „Miligrama” zaprosio. U jednom intervjuu, prenosi „Grand onlajn”, on se prisetio susreta iz 2004. godine, koji se dogodio zahvaljujući zajedničkim prijateljima. Tada, inače, Nina je studirala u Italiji, a slučajna poseta njegovom studiu oboma im je promenila život, samo što ona to u tom trenutku nije ni znala.

– Družio sam se sa Ninim prijateljicama, često smo izlazili i jedno godinu dana je trajalo to druženje. Čak sam i jednoj njenoj prijateljici radio neku pesmu. Nina je za to vreme bila u Italiji, gde je studirala i, kad je prvi put došla kod mene u studio, samo sam njenoj prijateljici rekao: „Gledaj, kako god, ali sledeći put kad ona dođe, obavezno mi javi” – ispričao je svojevremeno, pa dodao da je Nina tada bila i u vezi.

– Rekao sam joj: „Super, sad tu vezu da prekineš i od sutra krećemo ti i ja” (smeh). Sve se naglo desilo, ali izgleda da je trebalo tako.

Pročitajte još:

Kako je Nina živela u Italiji, isprva nisu bili u  prilici da se često viđaju. Prvi zajednički izlazak dogodio im se u Monaku, gde je Mili boravio tokom leta, a kako je istakao, nikad ga neće zaboraviti – jer se od uzbuđenja napio.

– Ona je došla u Monako da vidi kako sve to izgleda. Izašli smo, a ja sam se toliko napio da sam puzao prema auto-putu i zaspao u kadi (smeh). Toliko sam bio radosan, da nisam mogao da se kontrolišem to prvo veče. Ujutru kad sam se probudio u kadi rekao sam sebi: „Brate moj, prvi izlazak, pa ona će da me šutne. Idiote, zar je moguće?” – sa osmehom se sećao, pišu mediji.

Šest meseci kasnije, međutim, tu je „pala” i prosidba.

– Otišli smo u šoping, ali tako što sam samo sebi kupovao, šta god da je ona odabrala rekao sam da joj ne stoji. Uveče smo imali večeru u čuvenom restoranu „Gril”, ja sam obukao sve što sam kupio, odelo, kravatu, a ona je poludela, jer nije znala šta da obuče. U stvari, ja sam mesec dana pre toga naručio prsten, haljinu, ogrlicu, sve za to veče je već bilo spremno. Čak sam joj porubljivao haljinu po njenoj meri, a da nije znala – pričao je Mili.

– Preko prijatelja sam dobio najbolji sto, imali smo neverovatnu večeru. Kada je došao taj momenat, ja sam počeo da se znojim. U jednom trenutku sam kleknuo na kolena i zaprosio. Sećam se da je briznula u plač, a ceo restaran se okrenuo i počeo da aplaudira. Petnaest minuta sam čekao njen odgovor – s osmehom je govorio kompozitor i dodao da se svadba desila u Beogradu, godinu dana nakon veridbe.

Par zajedno ima ćerku Miu i sina Markusa i često napominju da su jedno drugom najveća podrška u svemu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike