Srbi mu ne opraštaju! Keba se slikao sa Naserom Orićem, sad traže da ga proteraju iz Srbije! (FOTO)

16.09.2021

08:26 >> 08:27

1

Folker se dugi niz godina poznaje sa ratnim zločincem, a iako je objavljena njihova sporna slika, folker tvrdi da ga ne poznaje

Srbi mu ne opraštaju! Keba se slikao sa Naserom Orićem, sad traže da ga proteraju iz Srbije! (FOTO)
Copyright Dragan Kojić i Naser Orić / Antonio Ahel/ATA Images/AP Photo/Amel Emric

U najavi je novi skandal sa Naserom Orićem, a ovog puta umesto Sadika Hasanovića, u priču je umešan – Dragan Kojić Keba.

Zajednička fotografija ozloglašenog ratnog zločinca i folkera, zgranula je srpsku javnost, zbog čega su Kojića žestoko izvređali na Tviteru.

Fotografija je navodno nastala u Sarajevu, u dvorani “Mirza Delibašić”, na humanitarnom koncertu za pomoć poplavljenom Goraždu pre više od decenije i po. Međutim, to nije sve. Mediji prenose da se između Kebe i Orića rodilo i prijateljstvo, koje datira još iz osamdesetih godina, kada je Orić bio pripadnik Specijalne jedinice MUP Srbije. Tada se moglo i čuti da je tokom boravka u Sarajevu Kojić navodno proveo dva dana u Naserovoj vikendici, u mestu Olovo, nedaleko od Sarajeva.

Naser Orić i Dragan Kojić Keba, Twitter printscreen

Pošto su se ispod tvita sa Naserovom i Kebinom fotogorafijom nizali uvredljivi komentari, bilo je i predloga da se folker prograsi “personom non grata” u našoj zemlji. Međutim, nisu zaobišli ni njegovog sina Igora Kojića, koji je do nedavno bio u braku sa Severinom.

— Sin mu navija za ustaše, on se slika s Naserom. Proglasimo ga personom non grata. Bojkot ovog nazovi pevača! Nebitno je što je ovo stara slika. Debilčina živi u našoj zemlji i dalje. Da li on zna s kim se slikao uopšte? Proterati iz Srbije. Od Kebe i ne možemo očekivati da bude Srbin i patriota, problem je kad pojedini Srbi podržavaju zločince – jedan je od oštrih komentara.

Kada je u javnost isplivala takođe zajednička slika sa Naserom Orićem, a na kojoj pozira sa učesnikom “Zvezda Granda” Sadikom Hasanovićem, mladom pevaču je posle skandala zabranjen ulazak u našu zemlju, a on je zatim nastavio da provocira. Takođe, tada je u medijima ponovo pisano da su se i pojedine ličnosti sa estrade isto fotografisale sa ratnim zločincem, među kojima se pominjalo Kebino ime.

Podsetimo, Keba se pre nekoliko godina, kad je sporna objava dospela u javnost, pravdao da ne zna ko je Orić. Tada je bila priča da je on ratnog zločinca posećivao u njegovoj vikendici, dok mu je Stoja Novaković pevala na svadbi.

– Ne poznajem Orića! Moj posao je da pevam, a nikome ne pišu na čelu podaci iz lične karte. Nisam registrovao Nasera u bekstejdžu, a i da jesam, ne znam da li bih ga prepoznao. Ako sam se i slikao s njim, ne vidim ništa loše u tome. U njegovoj vikendici nikad nisam bio – rekao je tada Keba.

Pozvali smo folkera za komentar povodom sporne fotografije, ali se on već duže vreme ne javlja na telefon poznat redakciji, tačnije otkako se njegov sin razveo od Severine.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike