Odneli su mi sve što sam imala! Ljupka Stević u suzama posle pljačke: Ne mogu da se smirim!

19.07.2021

10:55 >> 10:44

0

Kad se vratila kući, šokirala se. Sve je bilo isprevrtano i trebalo joj je nekoliko minuta da shvati šta ju je snašlo. Od muke, bila se zapitala - šta li j

Odneli su mi sve što sam imala! Ljupka Stević u suzama posle pljačke: Ne mogu da se smirim!
Copyright Ljupka Stević ATAImages/Antonio Ahel

Ljupka Stević nikako da se smiri otkako joj je proteklog vikenda opljačkan stan. Veruje se da su lopovi dobro znali da će pevačicin životni prostor ostati bez nadzora, kako joj je nastup na koji je otišla najavljivan nekoliko dana unapred. Kada se vratila – imala je i šta da vidi. Kako se navodi, ušli su za zadnje strane zgrade u kojoj Ljupka živi, razvalili vrata, upali u njen stan, napravili haos i odneli dragocenosti.

Čim je došla sebi, ona je pozvala policiju i prijavila da je opljačkana, a pripadnici MUP-a su došli, obavili uviđaj, napravili zapisnik i uzeli izjavu od pevačice koja je i sada vrlo uznemirena i uplakana.

Pročitajte još:

– Ne znam šta sam Bogu zgrešila da mi se dešavaju ovakve stvari. Ponovo me pljačkaju i opet prolazim kroz pakao. Ne mogu da se smirim. Znam koliko se trudim, radim i ovako nešto da mi se dogodi. Ovo nije prvi put. Pa kakvi su to ljudi? Na šta to liči? Haos mi je od života. Sve su mi odneli, bukvalno sve što sam imala. Kome sam se ja zamerila? – zapitala se u razgovoru s „Kurirom” Ljupka.

Podsećanja radi, Ljupki su lopovi prvi put opljačkali stan 2015. godine, dan pre promocije spota sa Snup Dogom. Pljačkaši su se tada provukli ispod ograde, zatim obili vrata na terasi i izvršili premetačinu po stanu. Tada su odneli skupocenu muzičku opremu. Nakon petnaestak dana su se vratili na mesto zločina i ponovo je ojadili. Tom prilikom, ukrali su joj pištolj, nakit i 1.000 evra u gotovini.

Ukupno, međutim, pevačica je tada oštećena za oko 8.000 evra.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike