Kako je Rami Malek „presekao" vojvotkinju: Tako me je pogledala, da sam tačno znao koliko je sati!

06.10.2021

18:07

0

Premijera „Bonda" u Rojal Albert Holu i susret s poznatim parom „vratio ga je" u 2019, te razgovor koji je tada poveo s Ketrin Midlton

Kako je Rami Malek „presekao" vojvotkinju: Tako me je pogledala, da sam tačno znao koliko je sati!
Rami Malek Profimedia - Copyright Profimedia

Glumac Rami Malek ništa ne prepušta slučaju! To je svakako otkrio pošto se posle „Bondove" premijere u Rojal Albert Holu, gde se pojavio i kraljevski par Kejt Midlton i princ Vilijam, prisetio trenutka kada je bio u prilici i da porazgovara s princezom.

- Kraljevski par je bio prisutan, a to je svakako znak da je u pitanju neki veliki događaj. Film kao što je „Bond" i zaslužuje tako nešto. Tamo sam ih poslednji put video u februaru 2019. godine (BAFTA) - počeo je Rami, koji je tada dobio „titulu" za najboljeg glumca (Fredi Merkjuri, „Bohemian Rhapsody").

Oskara je tek zatim „zaradio".

Kejt nije bila spremna?

Njih troje su, naime, tada bili u prilici da proćaskaju, ali vojvotkinja od Kembridža izgleda nije bila spremna za pitanja koje je glumac „ispaljivao".

- Fascinantno je to koliko oni spremni dolaze na tako neke događaje. Znaju ko je ko, ko je šta radio... Vidi se da su baš uradili domaći. A ja, u jednom trenutku, pogledao sam u Kejt i rekao: „Ovo mora da je iscrpljujuće." Pitala me je zašto - nastavio je Rami, pa objasnio kako je u tom periodu, manje od godinu dana unazad, par dobio treće dece, princa Luisa.

- „Vi samo što ste dobili bebu, zar ne?" pitao sam je, ali mislim da sam je time baš „presekao". Tako me je pogledala, tačno sam znao... Onda me je pitala kako sam, da bih ja njoj kao odgovor u stvari postavio to isto pitanje. Opet me je samo pogledala, onako značajno, ali na tako prefinjen način. Odmah sam znao „koliko je sati".

Pošto je voditelj prokomentarisao da članovi kraljevske porodice i te kako moraju da paze šta govore u javnosti, Rami je to potvrdio.

Kejt Midlton i princ Vilijam Profimedia
 

- Da, baš moraju da budu pažljivi. Ali, bilo je nekako kul. Na sekund sam je samo iznenadio, ali prema tome kako se ponela sam shvatio da je „rekla", kao: „Da, nije lako".

Ponudio se da im pomogne

Za kraj, uspeo je značajno da razvedri situaciju.

- Bilo je baš smešno kad sam se ponudio da im pomognem. Da pričuvam decu, kad im zatreba slobodan dan - kaže Rami.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike