Dešava se i poznatima! Rejčel Bilson objavila „throwback", pa joj poznati glumac tražio da ga obriše: To me je pogodilo!

30.03.2021

11:42 >> 12:14

0

Ona sve to pamti kao da je juče bilo, a trenutak se u stvari odvio u februaru 2019. godine

Dešava se i poznatima! Rejčel Bilson objavila „throwback", pa joj poznati glumac tražio da ga obriše: To me je pogodilo!
Copyright Rejčel Bilson Printscreen „ET"

Rejčel Bilson i danas dobro pamti trenutak kada joj je nekadašnji glumački „klasić”, a sada i poznati kolega Rami Malek, poslao privatnu poruku i zatražio od nje da ukloni njihovu zajedničku fotografiju sa Instagrama. Ona je, naime, u februaru 2019. objavila trenutak iz tinejdžerskih dana šale radi, ali oskarovcu po svemu sudeći – nije bilo do smeha. Sve detalje otkrila je u „Dax Shepard and Monica Padman’s Armchair Expert” podkastu, naglasivši da nije imala nikakve zadnje namere.

– Rami i ja smo bili bliski prijatelji tada, kada je nastala fotografija. „Klasići”. Bilismo u istoj ekipi, išli svuda zajedno… – prisećala se Rejčel.

Pročitajte još:

Naime, kako je objasnila, „throwback” fotografiju je objavila u njegovu čast, povodom njegovog niza uspeha u tom periodu, misleći da je simpatična i da će izmamiti osmeh. Međutim, prevarila se.

– On je sada dotakao same zvezde, što i ne čudi, jer je veoma talentovan. Objavila sam šta sam objavila, jer i inače mislim da čovek treba da je u stanju i sam sebi nekad da se nasmeje. Ko bi rekao tada da će se dogoditi ovako nešto veliko – pričala je dalje glumica, koja ni svoj uspeh svojevremeno nije mogla ni da sanja, a tek Malekov.

– Zatim, pošto obično ne proveravam poruke na Instagramu redovno, videla sam jednu od njega posle oko nedelju dana. Ali, nije bilo ono kao: „Hej, gde si, kako si?” Već: „Bio bih ti zahvalan kada bi obrisala ovu fotografiju. Svoju privatnost čuvam za sebe.” Uhvatila me je vrućina, počela sam da se znojim i bila sam mnogo nervozna, sećam se kao da je juče bilo. Pitala sam se šta sam uradila. I dalje smo u okej odnosima, fotografija je stvarno… Smešna, bar sam ja tako mislila. Tada su ga još i nominovali za Oskara, pa mi je nekoliko prijatelja reklo da i ne izgleda kao da sam mislila dobro. Užas.

Osim što je obrisala fotografiju, poslala mu je tada i lepu poruku izvinjenja.

– „Izvini, baš mi je žao. Želim ti da pokupiš nagradu, super si!” ali nikada mi nije odgovorio. Ali dobro, to je okej. I dalje smo, svakako, u super odnosima.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike