Laći pevači duguju hiljade evra, a njoj traže plaćanje na rate: Kantautorka otkrila tajne estrade!

06.10.2021

13:33

2

Divna Milovanović je ispričala neka od svojih iskustava sa poznatim izvođačima

Laći pevači duguju hiljade evra, a njoj traže plaćanje na rate: Kantautorka otkrila tajne estrade!
Screenshot_9 - Copyright Printscreen YouTube/Kurir Tv

Kako funkcioniše odnos između tekstopisaca i izvođača? Večito je pitanje koje zanima sve one koji prate svet šoubiza, a o tome je javno progovorila kantautorka Divna Milovanović u emisiji „Puls Srbije”.

Ona je dala i svoj sud povodom izjave Milana Radulovića Laće da mu Svetlana Ceca Ražnatović duguje novac koji mu navodno nije isplatila, kao autoru pesme „Rane”, Anastasije Ražnatović

Inače, Laća je u izjavi za domaće medije rekao da će pošto se navrši 40 dana od smrti njegove majke Marine Tucaković, progovoriti o svim dugovanjima pevača prema njemu, a radi se o ciframa koje iznose skoro 100.000 evra.

Printscreen YouTube/Kurir Tv
 

- Ovo je impozantna cifra, to je dug koji se gomilao. Možda je dobro da se u jednom momentu i progovori o tome. U svemu postoje izuzeci od pravila kad su pevači u pitanju, pravilo je da kad pesma prođe, zaslužan je pevač a kad ne prođe kriv je autor - rekla je Divna, koja se zatim osvrnula i na odnos pevača prema tekstopiscima, te tom prilikom nije mogla da ne spomene značaj Tucakovićeve. 

YouTube/K1/Tvrda prica
 

- U slučaju Marine Tucaković koja je napravila mnoge zvezde, govori o tome da ljudi koji pokrenu priču uvek su u senci i ne budu priznati od strane pevača. Širokim masama nije interesantno ko je radio pesme, ali pevači između sebe znaju koliko je autor važan. Što je Marina govorila, to je ključ u poslu. Ne umanjujem značaj izvođača, ali na njima je da li će pesma biti hit. Ne plaćaju mi pevači redovno, neki traže i na rate - priča Milovanovićeva.

Inače, Divna je radila neke od hitova Katarine Grujić i Dejana Matića, koje je ovom prilikom i pohvalila i istakla da su veoma korektni za saradnju. 

- Sa Katarinom Grujić znam i šta voli i šta leži, ona se ne petlja previše jer mi veruje. Dejan Matić je jedan od prvih pevača sa kojima sam radila, prvi koji mi je ukazao poverenje - kaže poznati tekstopisac. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike