Kristina o šoku koji je doživela Bekvalčeva, a onda i šteti od udesa: Najbitnije je da je ona dobro

04.10.2021

20:09

1

Autor: M. Gudžulić

Pevačica je jutros imala saobraćajnu nezgodu na uglu Kneza Aleksandra Karađorđevića i Ljutice Bogdana, kad je kamion udario u vozilo kojim je ona upravljala

Kristina o šoku koji je doživela Bekvalčeva, a onda i šteti od udesa: Najbitnije je da je ona dobro
Kristina i Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac jutros je imala udes u Beogradu, na uglu Kneza Aleksandra Karađorđevića i Ljutice Bogdana. U njeno vozilo je udario kamion, ali kako je pevačicin prijatelj Dragan Kecman ubrzo zatim istakao za 24sedam, na svu sreću - sve je dobro prošlo i nije povređena.

Ipak, na reviji sestre Kristine se večeras nije pojavila. Prema rečima poznate stilistkinje i kreatorke, razlog je šok koji je danas doživela.

- Nataše nema, nažalost. Srećna sam što mi se ovo dešava, ali sam tužna što je nema, navikli smo da smo u najsrećnijim trenucima uvek zajedno - počela je u razgovoru s „Blicom" mlađa sestra Bekvalac.

Kristina Bekvalac ATAImages/Antonio Ahel
 

- Pretrpela je šok, nije mogla da dođe. Nije stigla ni da se spremi, danas se sve desilo. Vozila je samo 10 kilometara na sat. Kamion je nije video, ona nije ništa kriva. Udario ju je čovek, nije video njeno vozilo. Žao joj je što nije ovde. Nas dve smo uvek zajedno, zauvek. Šteta je nebitna, najbitnije je da je ona dobro. Taj čovek jeste kriv, ali je dobro, to je važno. Sve ostalo se da nadoknaditi - zaključila je.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike