Nataša Bekvalac imala udes! Na pevačicin automobil naleteo kamion

04.10.2021

09:35

0

Ona je sudar imala jutros, ali povređenih nije bilo

Nataša Bekvalac imala udes! Na pevačicin automobil naleteo kamion
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac jutros je imala udes na uglu ulica Kneza Aleksandra Karađorđevića i Ljutice Bogdana u centru Beograda.

Udes se desio u 9.35, a na sreću sve je prošlo samo sa materijalnom štetom i nije bilo povređenih. Nataša se sudarila sa teretnim vozilom (kamionom), kojim je upravljao M. K.

Prema saznanjima Kurira, vozač teretnog vozila izazvao je sudar.

Nataša Bekvalac, Foto: ATAImages/ A.A.
 

Inače, pre nekoliko nedelja, starija sestra Nataše Bekvalac, Dragana Bekvalac doživela je saobraćajnu nezgode kod Novog Sada.

Automobilom je upravljao Draganin suprug Mihajlo Šekularac se od siline udara isprevrtao i potpuno je havarisan. Dragana je prošla sa lakšim telesnim povredama, suprug je u redu, dok je njihov prijatelj koji se takođe nalazio u autu zadobio povrede rebara i zadržan je u bolnici.

Dragana se tada oglasila ovim povodom i poslala važan apel.

M.M./ATAImages
 

- Samo kada smo živi ostali, ne bih mnogo da pričam. Ništa krivi nismo bili, ljudi vodite računa i pazite se - poručila je ona.

Podsetimo, Bekvalčeva je pre tri godine doživela udes u blizini Novog Sada, kada je vozila ćerku Katju u Centar za socijalni rad, kako bi se videla sa ocem Lukom Lazukićem. Od siline udarca, pevačicina mlađa naslednica je ispala iz auto-sedišta dok je dadilja bila vezana i nije povređena. Srećom, Nataša i njena beba su prošle bez većih povreda.

- Nataša je ispunjavala svoju obavezu i vozila je bebu za Beograd kako bi je otac video u Centru za socijalni rad kada ju je udario bugarski državljanin koji na automobilu nije imao retrovizor pa je samim tim nije video. Na sreću, i ona i beba su dobro, niko nije povređen. Policija je napravila uviđaj nakon čega se Nataša vratila u svoj stan u Novom Sadu - kazali su tada iz Natašinog PR tima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike