Porodila se Emili Ratajkovski: Govorila je da će pol deteta saznati u njegovoj 18. godini, a sada je otkrila kako će se zvati

12.03.2021

12:27 >> 12:31

0

Manekenka je na Instagramu objavila fotografiju kako doji prinovu, kao i detalje o porođaju

Porodila se Emili Ratajkovski: Govorila je da će pol deteta saznati u njegovoj 18. godini, a sada je otkrila kako će se zvati
Copyright Profimedia

Manekenka Emili Ratajkovski porodila se na Dan žena 8. marta, a kod kuće već uživa sa svojom bebom.

Ona je objavila fotografiju iz svog doma kako doji sina, kome su njen suprug Sebastijan Ber Meklard i ona dali ime Silvester Apolo.

– Silvester Apolo Ber je došao na našu planetu. To se dogodilo 8. marta 2021. u najnestvarnijem i najlepšem jutru u mom životu – otkrila je manekenka.

Emili je sa glumcem uplovila u brak 2018. godine, a tek u oktobru 2020. godine je objavila da je u drugom stanju. Njihov brak je za javnost bilo veliko iznenađenje, s obzirom na to da su se zabavljali prethodno tek nekoliko nedelja. Pred kraj trudnoće manekenka je svoje pratioce nekoliko puta obradovala obnaženim fotografijama, gde joj je u prvom planu bio veliki stomak, te se u nekoliko vrata slikala i potpuno naga.

– Kad kažemo prijateljima da sam trudna, njihovo prvo pitanje posle čestitki je „Znate li ono što želite da znate”. Mi volimo da odgovorimo da nećemo znati pol bebe dok ne bude imala 18 i dok nam to sama ne kaže. Svi nam se smeju zbog toga. Postoji mnogo istine u našim rečima, pošto su mogućnosti mnogo kompleksnije od genitalija sa kojima se dete rodi: istina je da ne znamo ko se razvija u mom stomaku. Ko će biti ta osoba? Kakvoj osobi ćemo postati rdoitelji? Kako će promeniti naš život i nas? – začudila je Emili govoreći o svojoj trudnoći i dodala:

– Ovo je čudesan i zastrašujući koncept, koji nas oboje čini bespomoćnim.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike