Držiš dete kao vreću pirinča! Emili Ratajkovski pozirala sa sinom, pa naišla na žestoke kritike

07.06.2021

21:48 >> 21:25

0

Mnogi pratioci su manekeni zamerili zbog načina na koji je držala svog naslednika koji ima samo tri meseca

Držiš dete kao vreću pirinča! Emili Ratajkovski pozirala sa sinom, pa naišla na žestoke kritike
Copyright Profimedia

Manekenka Emili Ratajkovski je 8. marta donela na svet sina Silvestera Apola, a kako će njen naslednik uskoro tri meseca meseca, ona je pozirala sa njim na Instagramu, ne sluteći da će zbog nove fotografije dobiti oštre kritike svojih pratilaca.

Naime, Emili je pozirala u kupaćem kostimu držeći svog jedinca u rukama, a čim je objavila slike, mnogi su komentarisali da ne nosi dete na način na koji bi to trebalo.

– „Moraš mu držati glavu“, „Držiš dete kao vreću pirinča“ – pisali su njeni pratioci, a zbog osuda, ona je rešila da isključi mogućnost komentarisanja objave koja je do tog trenutka prikupila preko 1200 komentara.

Bez obzira na to što su se većinom nizali negativni komentari, čini se da mogima i nije smetao način na koji Ratajkovski drži dete, te pomenuta slika broji skoro dva miliona lajkova.

Osim na Instagramu, kritike su usledile i na Tviteru, a jedan od najzapaženijih komentara jeste onaj koji je ostavio britanski voditelj Pirs Morgan, a potom su usledile objave njegovih istomišljenika.

– „Ovako se ne nosi dete i ne bi trebala podsticati milione svojih pratioca da rade isto. Rado ću ti udeliti koji savet ako treba“ – napisao je on.

Podsetimo, Emili je samo dve nedelje nakon porođaja pozirala i pratiocima pokazala svoj ravan stomak, zbog čega su joj se svi divili.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike