Sve oči uprte u nju: Luna Đogani zablistala na rođendanu svog muža, a evo gde je bila njihova ćerka (FOTO)

01.10.2021

19:22

1

U njihovoj kući uvek ima razloga za slavlje, a Markov rođendan su morali da obeleže

Sve oči uprte u nju: Luna Đogani zablistala na rođendanu svog muža, a evo gde je bila njihova ćerka (FOTO)
Copyright Toxic

Marko Miljković, suprug Lune Đogani, pre nekoliko dana napunio je 38 godina, a tim povodom večeras su organizovali rođendansko slavlje u jednom prestoničkom restoranu. 

Luna je zablistala u pink kratkoj haljini, dok je preko nosila jaknicu, a kako se čini, višak kilograma koji je zadobila tokom trudnoće polako nestaje. Ona je rado pozirala fotografima i ponosno pokazala vitku figuru, a otkrila je i da li je i dalje na dijeti.

- Ja sam gurmanka i teško mi je da se suzdržavam, tako da odustajem od tih dijeta, pogotovo večeras na slavlju mog muža Marka. Moj mužić me voli i sa viškom kilograma i ja znam da on na meni ništa ne bi menjao. Zadovoljna sam svojim izgledom – rekla je kroz osmeh Luna, a na pitanje ko im večeras čuva ćerkicu Miu dali su zanimljiv odgovor:

Toxic
Marko Miljković, Luna Đogani

- Mi smo moderni roditelji i bar jednom mesečno volimo da se opustimo i budemo sami. Uvek se dobro organizujemo. Ipak, od kada smo dobili ćerkicu prioriteti su nam se promenili, ali volimo da imamo i vreme za nas – otkrili su ponosni mama i tata za Toxictv.rs.

Podsetimo, Luna se pre izvesnog vremena žalila da se previše ugojila, a iako uživa u ulozi majke, volela bi da može kilažu da vrati na staro, kao kada nije bila trudna. Međutim, njen suprug kao i verni fanovi govore joj da izgleda fantastično, što se i večeras moglo videti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike