Žalila se da je debela, a sada je pokazala zgodno telo u bikiniju! Luna Đogani ovako izgleda tri meseca nakon porođaja

16.09.2021

21:40 >> 21:43

0

Pevačica je držala svoju ćerku u naručju sa kojom uživa

Žalila se da je debela, a sada je pokazala zgodno telo u bikiniju! Luna Đogani ovako izgleda tri meseca nakon porođaja
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Luna Đogani se porodila pre tri meseca i na svet donela svoje prvo dete, kojoj su njen suprug Marko i ona dali ime Mia, po pevačicinoj velikoj želji. Oni uživaju u odrastanju naslednice koja im je postala centar sveta, a sa fanovima dele neke lepe momente iz života. Međutim, bilo je i onih kada se Luna žalila svom partneru da nije zadovoljna izgledom, te da je debela, kao i da nijedan dan nije izdržala na dijeti i da nikad neće smršati. Međutim, izgleda da to nije slučaj.

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna i Marko su, kako se čini, uživali u lepom vremenu sa svojom mezimicom, a Đoganijeva je na svom nalogu na Instagramu podelila fotografija na kojima pozira sa Mijom, dok je obučena samo u bikini. Kako se može videti, ona izgleda odlično tri meseca posle porođaja, što su joj i fanovi rekli.

Luna Đogani, Printscreen Instagram/luna_djogani

“Prelepe ste”, “Luna, odlično izgledaš”,”Bravo, samo tri meseca nakon porođaja”, “Mama i ćerka uživaju”, “Luna,odlično izgledaš, nema potrebe da ne budeš zadovoljna kilažom” – bili su neki od komentara pa nema sumnje da je Luni sada lakše kada zna kakvu podršku ima.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike