Prva slika dede i unuke! Gagi Đogani ne ispušta malu Miu: Život moj! (FOTO)

30.09.2021

12:17

0

Denser je stalno kod ćerke Lune, a sada je pokazao prvi put kako beba uživa u njegovom zagrljaju

Prva slika dede i unuke! Gagi Đogani ne ispušta malu Miu: Život moj! (FOTO)
ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Gagi Đogani postao je deda pre tri i po meseca, kada je njegova naslednica Luna rodila ćerku Miu. 

Ponosni deda ne odvaja se od porodice, pa je često kod Lune i Marka, a sada je pokazao i da je uspavao bebu. Kako je ranije rekao za 24sedam, Đogani bebu šeta, čuva je dok Luna odmara i ne odvaja se od njih. 

Međutim, njegove fanove najviše je obradovala fotografija kako se mazi sa bebom, koja uživa u njegovom zagrljaju i spava mu na grudima.

- Unuče mirno spava kod svog deke. Život moj - napisao je Gagi uz brojne emotikone srca.

Instagram_gagiidjogani
 

Odmah su se nizali komentari da je Đogani najbolji deda na svetu, da imaju fotografiju za uspomenu, te da je Mia lepa na mamu.

Denser je pre oko dva meseca izneo impresije o dolasku prinove u njihovu porodicu, pa je istakao za 24sedam da je oduševljen bebom.

– Zavoleo sam je mnogo, lud sam za bebom. Ima crnu kosicu, ma ista je Marko. Mnogo je slatka, kao nacrtana je. Kad skupi ručice, slatka je kao med – dočaravao nam je Gagi koliko ga je unuka osvojila, a onda objasnio koliko pomaže oko unuke.

 

https://www.instagram.com/p/CUarWfGsb_m/

 

– Pomažem Luni, ali joj najviše pomaže Marko. Ne ostavljamo je samu, on čak otkaže neke obaveze da bi bio s njima. Ja sam joj rekao da uvek može da zove tatu da joj pomogne, pa sam juče tako bio na dva i po sata dok Marko nije došao. Oni se odlično snalaze, a Luna voli sve sama oko bebe da radi i mnogo uživa u tome. I oni su zgranuti koliko ih je Mia osvojila. Kad je ostave da spava, na dva minuta idu u sobu da je vide i provere da li je sve kako treba – otkrio je tada Đogani simpatične porodične momente i dodao da se sa dolaskom bebe sve promenilo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike