Tvoj muž je pravi srećnik! Helena Topalović se razgolitila, a zbog njene objave fanovi poludeli (FOTO)

19.09.2021

11:46 >> 13:53

0

Autor: D. Božović

Ćerka popularnog pevača, nedavno je izgovorila sudbonosno da, a svojim provokativnim izdanjima ne prestaje da impresionira

Tvoj muž je pravi srećnik! Helena Topalović se razgolitila, a zbog njene objave fanovi poludeli (FOTO)
Copyright Helena Topalović, Antonio Ahel/ATAImages

Helena Topalović, ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, izgovorila je sudbonosno „da” svom izabraniku Draganu Aleksiću, bivšem mužu voditeljke Jovane Dimitrijević.

Pre skoro dve nedelje, Aleksić je zaprosio Helenu u Marbelji, a venčanje je održano u strogoj tajnosti u užem krugu prijatelja i porodice. Sudbonosno „da izgovorila je u prelepoj „prljavo beloj” venčanici, dubokog dekoltea, i velikih „puf” rukava, sa do poda dugačkim velom. U donjem delu haljina je bila veoma masivna i sa dugim šlepom, a o njenoj venčanici se i te kako pričalo.

Helena Topalović Aleksić, Printscreen Instagram/Helena Topalović Aleksić

Fotografije koje je Helena objaviljivala pre nego što se udala su i te kako bile provokativne. Njene odevne kombinacije isticale su sve obline, a mnogi su pomišljali da sada kada ima muža neće objavljivati golišave fotografije, ali ih je ona odmah razuverila.

Dva dana nakon svadbe, Helena je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, a u prvom planu je njeno bujno poprsje i mišići na stomaku, zbog kojih su korisnici društvenih mreža poludeli, te joj poručili da je njen suprug pravi srećnik.

– „Goriš”, „Tvoj muž je srećan čovek”, „Prelepa”, „Ti si tako  prelepa i atraktivna, oduševljen sam”, „Boginja”, „Jako si lepa i atraktivna”, „Cakana”, „Raketa” – bili su samo neki od komentara na račun pevačeve ćerke.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike