24sedam uhvatio novopečeni par: Helena Topalović dan posle svadbe vuče kese, a pao je i poljubac! (FOTO/VIDEO)

17.09.2021

12:11 >> 15:08

0

U Rakovici, gde se nalazi njen porodični dom, Topalkovu ćerku dovezao je suprug iz nabavke

24sedam uhvatio novopečeni par: Helena Topalović dan posle svadbe vuče kese, a pao je i poljubac! (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, udala se juče, a kako je 24sedam prvi pisao, u pitanju je Dragan Gaga Aleksić, bivši muž voditelje Jelene Dimitrijević.

Venčanje i svadbeno veselje organizovano je u tajnosti u jednom luksuznom prestoničkom restoranu, a dan kasnije ekipa 24sedam uhvatila je novopečeni par!

pročitajte još

U Rakovici, u kraju gde folker ima stan, najpre smo sreli nekoliko komšija, koji su nam istakli da nisu čuli galamu i muziku, te da nije bilo nikakve pompe oko jučerašnjeg venčanja.

Zgrada u kojoj Topalko živi sa suprugom, Foto: 24sedam/M.M

– Često je viđam u kraju, na parkingu ispred moje zgrade ostavlja svoj automobil Rendž Rover, a vidim je i kada šeta svog psa. Lično je ne poznajem, ali se uvek javi ljudima iz zgrade. Njenog muža nisam viđala, ali sam je sretala sa bivšim dečkom ispred zgrade, onim teniserom (prim.aut. Damir Džumhur) – ispričala je Helenina komšinica za 24sedam.

S druge strane, radnica iz obližnje prodavnice nam je ispričala da kod nje najčešće dolazi Topalko.

Helena Topalović, Foto: 24sedam/M.M

– O svadbi ne znam ništa, za koga se udala? Nju nisam skoro videla, nismo ni znali da se udaje. Vesnu (njenu majku) vidim kada šeta psa, ponekad ona svrati kod nas, ali češće kupuje Topalko. On je veoma fin i ljubazan, uvek lepo razgovara sa nama – ispričala je ona.

Helena Topalović, Foto: 24sedam/M.M

Dok smo razgovarali sa susedima Topalovića, u jednom trenutku se pojavila i pevačeva ćerka sa suprugom, koji ju je dovezao do njene zgrade. Iako je dan ranije blistala u prelepoj venčanici, danas to nije bio slučaj jer se Helena pojavila u opuštenom izdanju, sa minimalno šminke na licu, vezanom kosom, u majici i farmerkama. Helenin izabranik je bio u bermudama i crnoj majici, a svojoj dragoj je pomogao.

Printscreen/24sedam

On joj je dao u ruke kese, a potom su se zagrlili i pao je poljubac. Aleksić je zatim seo u svoj automobil i uputio se u nepoznatom pravcu, što je bilo čudno jer su se tek venčali, a prvi dan posle svadbe ne provode zajedno. Helena se, sa nekoliko kesa u rukama, uputila ka stanu gde je živela dok je bila neudata.

Podsetimo, Helena se verila pre nešto više od nedelju dana u Marbelji. Tada je na svom nalogu na Instagramu pokazala prsten koji je dobila od budućeg supruga. Njena objava privukla je veliku pažnju javnosti koja se zainteresovala kako za to ko je njen partner, tako i za to kada će se desiti svadba. Iako je bila na Ibici do pre samo neki dan, očigledno je Helena uspela da organizuje sve.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike