Jednu grešku više neće ponoviti: Samo mesec i po dana nakon raskida, Luka Raco ima novu devojku

29.09.2021

18:25

0

Autor: Marija Mitić

On ne gubi vreme

Jednu grešku više neće ponoviti: Samo mesec i po dana nakon raskida, Luka Raco ima novu devojku
Copyright ATAImages/M. M.

Samo mesec i po dana nakon raskida sa Vanjom Marković, glumac Luka Raco već ima novu devojku.

Iako su zajedničke fotografije, na kojima je delovalo da ljubav cveta, do skoro krasile Lukin i Vanjin Instagram profil, emocija se ugasila pa je tako usledio raskid, a onda i brisanje slika. Luka sada tvrdi da takvu grešku neće ponoviti, već zauzima stav da novu vezu drži u tajnosti i ne objavljuje slike sa, za sada za javnost anonimnom devojkom, već da najpre sačeka da se njihova veza popne na viši novi.

ATAImages/ M.M.
 

- Imam devojku, ali to sigurno neću uraditi. Niti će biti zajedničkih fotografija, niti ću otkriti ko je. Smatram da za tim nema potrebe, sve dok se veza ne digne na mnogo viši nivo. Mislim da je raniji odnos prema ovom pitanju bio odraz moje brzopletosti - kaže Luka za Hello.

Podsećanja radi, kada su Luka i Vanja raskinuli, glumac o razlozima rastanka nije u javnosti preterano govorio, ali je otkrio koji je bio njegov način da čitavu situaciju lakše podnese.

– Nema potrebe više komentarisati u medijima nešto što je iza nas, poštovaću privatnost i moju, a i njenu – naglasio je Raco za Blic pa je na pitanje kako podnosi raskid odgovorio:

Printscreen Instgaram/ lukaraco
 


– Sport je dobro rešenje za sve, to bih svima savetovao, a što se mene lično tiče, trudim se da uvek gledam ispred sebe, a ne iza. Kada se bavimo javnim poslom neminovno je da će neka veza dospeti u medije hteli to mi ili ne, ali mislim da ne treba preterivati. Sve je to deo našeg posla i trudimo se da baratamo sa tim na najbolji mogući način – zaključio je on.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike