Kao grom iz vedra neba! Luka Raco sa devojkom planirao svadbu, a umesto toga desio se raskid!

11.08.2021

08:44 >> 08:56

0

Mnoge je iznenadila vest da Vanja i on više nisu zajedno.

Kao grom iz vedra neba! Luka Raco sa devojkom planirao svadbu, a umesto toga desio se raskid!
Copyright Promo/Ninoslav Stojanović/Studio Say Cheese

Luka Raco, popularni glumac mlađe generacije, ponovo je solo. Naime, iako je duže vreme uživao u romansi sa devojkom Vanjom, pa se čak pričalo i da će stati na ‘ludi kamen’, njih dvoje su rešili da se raziđu, što je mnoge iznenadilo. Njihov raskid je šokirao sve zato što su bili ubeđeni da im u vezi cvetaju ruže, ali očigledno nije tako.

Luka Raco, Printscreen Instagram

Kako se navodi, Luka je bio taj koji je odlučio da stavi tačku na vezu sa simpatičnom Vanjom, ali o razlozima kraha njihove veze nije želeo da priča, piše Story.

Inače, Luka je za domaće medije pre izvesnog vremena otkrio kako su se Vanja i on upoznali i stupili u vezu, a sve je delovalo neverovatno.

– Desetak godina se poznajemo, ali reč je o poznanstvu putem društvenih mreža. Svojevremeno smo nakratko stupili i u komunikaciju, ali na tome se sve završilo. Ona je u međuvremenu otputovala u Milano, gde je završavala master studije arhitekture, i tek nedavno, nekoliko meseci po njenom povratku, počeli smo ponovo da se dopisujemo, a potom smo izašli i na kafu. Već na početku razgovora osetili smo da smo jedno za drugo. Ni sanjali nismo da će se sve tako ubrzano odvijati. Ni sa kim do sada nisam imao ništa slično tome. Sve mi je to novo, ali prepustio sam se i uživam u trenutku, što je slučaj i kod nje – rekao je za domaće medije Luka tada.

S obzirom na to da mladi glumac važi za miljenika žena, ova vest bi mnogim damama mogla dobro doći, a ostaje da vidimo koja devojka će biti izabranica njegovog srca.

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike