Džejmi Spirs „pere ime" ćerkinim parama: Već dao dva miliona, samo da zadrži sve konce u rukama!

11.07.2021

06:15 >> 06:16

0

Otkako je Britni progovorila o čitavoj situaciji, njen otac sve vreme provodi svaljujući krivicu na druge, te u prepucavanju preko medija

Džejmi Spirs „pere ime" ćerkinim parama: Već dao dva miliona, samo da zadrži sve konce u rukama!
Copyright Džejmi Spirs Pofimedia

Džodi Montgomeri, žena sa kojom bi Džejmi Spirs, po pravilu, trebalo da se konsultuje kada je Britni u pitanju, te „kontrola” nad njom i njenim finansijama, javno je uperila prstom u pevačicinog oca jer je do sad potrošio dva miliona dolara da se odbrani od svega što trenutno, čini se, trese pola sveta. U pitanju je, naravno, novac pop princeze, a Džejmi je rešen da po svaku cenu „opere ime”, posebno nakon što je njegova ćerka progovorila pred sudijom o „zatvoru iz kog bi da uzađe”.

Advokat Džodi Montgomeri, Lorien Rajt, istakla je pred sudom u Los Anđelesu proteklog petka to da Spirs sada krivi njenog klijenta za sve kroz šta Britni prolazi, kao i kroz šta je prošla, o čemu je zvezda pričala na saslušanju 23. juna.

Pročitajte još:

– Kakva ironija, gospodin Spirs tvrdi da je taj koji „daje sve od sebe” da Britni ništa ne fali i da je sve po njenom, dok ona već godinama unazad traži da se on ukloni sa svoje pozicije – poručila je Rajtova, navodeći da je Džejmi već dao dva miliona da „zadrži stolicu”.

Njegov predstavnik nije se oglašavao za „People”, pošto su ga kontaktirali ovim povodom.

– Ništa ne možemo bez njega. Svaki zahtev on mora da odobri – nastavlja ona.

Montgomeri i Spirs bi trebalo da rade kao tim, kako bi Britni živela lagodno dok je „pod nadzorom”. Međutim, njen otac, prenose strani mediji, sve vreme od njenog saslušanja koristi da upire prstom u druge, svaljuje krivicu na njih i „prepucava” se s ljudima preko medija, pored toga što i te kako – troši ćerkin novac kako bi se „oprao”.

Ko je Džodi Montgomeri?

Zajedno sa Džejmijem, Džodi vodi računa o Britni, njenim finansijama, životnom stilu, međutim, prema navodima stranih medija, sve konce ipak drži omraženi gospodin Spirs. Posle pevačicinog svedočenja, ona je trebalo da „u potpunosti preuzme kormilo” i to na želju Spirsove. Da se to dogodilo, njena bi bila zadnja kad je u pitanju to s kim se pop zvezda viđa, kao i po pitanju njenog lečenja i generalnog zdravstvenog stanja. Advokati su bili zatražili i da Džejmi podnese ostavku.

Na ovo mesto je došla pošto Džejmiju nije bio dobro 2019, pa je morao na kratko vreme da se povuče. Britni bi, navodno, pre sarađivala sa njom nego s ocem.

Džejmi Spirs Profimedia

Inače je i aktivista, te volonter, prema informacijama s njene zvanične onlajn stranice.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike