Oglasio se Laća, prvi put posle majčine sahrane: Dve reči satkane od bola (FOTO)

29.09.2021

12:45

0

Autor: M. Gudžulić

Tekstopisac Marina Tucaković sahranjena je danas na Novom groblju. Na večni počinak je ispraćena po poslednjoj želji - pored sina Miloša, kog je izgubila pre više od jedne decenije

Oglasio se Laća, prvi put posle majčine sahrane: Dve reči satkane od bola (FOTO)
Milan Laća Radulović ATAImages/ Antonio Ahel - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marina Tucaković, čuvena hitmejkerka, sahranjena je danas, 29. septembra na Novom groblju, u Beogradu. Ožalošćeni suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan Laća Radulović, zajedno s najbližima, poznatima, kao i drugim Marininim poštovaocima, ispratili su je na večni počinak po poslednjoj želji - pored sina Miloša, kog je izgubila pre više od jedne decenije.

Posle sahrane, Laća se oglasio na društvenim mrežama u dve reči: „Vječnaja pamjat" (večna slava). Od tuge je gotovo zanemeo.

Milan Laća Radulović Instagram screenshot
 

Oliver Mandić, grupa „Zana", Jelena Karleuša, Željko Joksimović, Aleksandar Milić Mili, Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić... Uplakani, uputili su Marini poslednje zbogom na Novom groblju, gde je inače sahranjen i pokojni sin teksopisca, Miloš.

 

 

 

 

Iako je porodica želela da ovaj ispraćaj prođe bez pompe, to ipak nije bilo moguće. Mnogi su bili oni koji su došli, a tek koji su poslali po venac - gotovo da im se nije znao broj.

 

 

Ipak, obezbeđenje nije dozvolilo da se medijske ekipe mnogo približe, jer je i Marinina želja bila da skromno napusti ovaj svet.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike