Poslednje zbogom Marini Tucaković: Futa i Laća primaju saučešće, Zdravko Čolić poslao venac za oproštaj (FOTO/VIDEO)

29.09.2021

09:29

0

Na groblju se poštuju sve epidemiološke mere, kako je Marinin sin i apelovao danima unazad

Poslednje zbogom Marini Tucaković: Futa i Laća primaju saučešće, Zdravko Čolić poslao venac za oproštaj (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački ATAImages

Marina Tucaković biće danas sahranjena na Novom groblju u 12.30 časova, pored sina Miloša Radulovića po njenoj poslednjoj želji, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Njeni najbliži, suprug Aleksandar Radulović Futa i Milan Laća Radulović, poručili su da žele intimnu sahranu, bez pompe kako bi i sama Marina želela.

24sedam/Goran Sivački
 

Na groblju je vladao muk ispred kapele, gde su došli najbliži Marinini rodbina i prijatelji, a obezbeđenje šeta kako se ne bi veliki broj ljudi okupljao.

Sanduk koji je postavljen u kapeli prekriven je crvenim ružama, a pored stoji Marinina fotografija.

Zdravko Čolić poslao je venac na kome je pisalo: "Poslednji pozdrav dragoj Marini". Jelena Karleiša, Oliver Mandić, Saša Matić, Željko Joksimović,  Jelena i Žika iz grupe "Zana" su stigli na poslednji oproštaj od čuvene hitmejkerke.

24sedam/Goran Sivački
 

Inače, Marina je pre 13 godina 1. decembra, izgubila sina Miloša Radulovića. Miloša je Marina pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju. Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najbolnijem danu u životu Marina je samo jednom govorila.

Podsetiomo, Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na koronavirus.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike