Mile Kitić otkrio da li mu se udvaraju obožavateljke i kako Marta reaguje: Popularan sam, prilaze mi

07.06.2021

21:56 >> 21:57

0

Pevač slovi za velikog šmekera, oko njega su uvek lepe žene, a kako kaže, njegova supruga Marta to sve razume, jer se oboje bave istim poslom

Mile Kitić otkrio da li mu se udvaraju obožavateljke i kako Marta reaguje: Popularan sam, prilaze mi
Mile Kitić ATAimages/Antonio Ahel

Oko pevača Mileta Kitića su uvek bile lepe devojke, kako u spotovima, tako i na nastupima. Folker je oduvek važio za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni, a obožavateljkama se nije znao broj.

Kitić je četiri decenije u braku sa suprugom Martom Savić, a sada je otkrio da li mu je ona nekada pravila probleme zbog devojaka, ali i da li mu se one danas udvaraju.

– Ne, taman posla. Čak i kada nastupam, sa mnom su lepe devojke. Sve je to na neki način i šou, i biznis i posao. Marta sve to razume, i ona je u tom poslu, tako da nemamo tih problema – bio je iskren Mile, pa objasnio da sebe ne smatra šmekerom.

Marta Savić i Mile Kitić ATAImages/Antonio Ahel

– Nisam ja bio neki zavodnik, nisam ja neka faca, šta znam. Takav sam, kakav sam. Ali bilo je svega, tu nema govora. To zna i moja supruga, toga je bilo i dok sam bio mlađi, ali i kada sam bio u braku. Popularan sam, prilaze, ali je to sve na nekoj distanci i u sklopu posla – rekao je pevač za „Detoxic“.

Podsetimo, Mile i Marta imaju ćerku Elenu, koja je krenula stopama roditelja i veoma je popularna među mlađom populacijom, a pevač je jednom prilikom izjavio da pomaže svojoj ćerki da izgradi karijeru.

– Stvarno ulažem u svoju ćerku, to mi je jedina investicija sada. Ja sam dugo pevao i ulagao u sebe, sada je vreme da njoj pomognem koliko mogu. Razbacuju se mediji sa nekim velikim ciframa, ali iskreno, za nju bih da sve pare ovoga sveta. Voleo bih da ona uspe u tome i videćemo kako će se to odvijati. Svakako, i ako treba i toliko para, ja ću ih uložiti u svoje dete – rekao je pevač.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti