Jelena Karleuša u suzama i crnini stigla na Novo groblje da isprati Marinu Tucaković (FOTO)

29.09.2021

10:03

0

Autor: Marija Mitić

Bile su velike prijateljice i dugogodišnje saradnice

Jelena Karleuša u suzama i crnini stigla na Novo groblje da isprati Marinu Tucaković (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Marina Tucaković biće danas sahranjena na Novom groblju u 12.30 časova, pored sina Miloša Radulovića po njenoj poslednjoj želji, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Njeni najbliži, suprug Aleksandar Radulović Futa i Milan Laća Radulović, poručili su da žele intimnu sahranu, bez pompe kako bi i sama Marina želela.

Trenutno je u toku opelo, a upravo je stigla i velika prijateljica i dugogodišnja Marinina saradnica, pevačica Jelena Karleuša, da joj uputi poslednje zbogom.

Jelena je na groblje došla sva u crnom, sa velikim, crnim naočarima, a kosu je samo pokupila u punđu. Sa njom je došao i njen prijatelj i menadžer, Zoran Birtašević.

24sedam/Goran Sivački
 

 

Jelena je ovu tužnu vest teško prihvatila, s obzirom da je veoma bila bliska sa Marinom, a jedino što je prokomentarisala bilo je:

– To je posebna priča. Jako sam osetljiva na tu temu, ako počnem da pričam o tome, počeću da plačem. Izgubili smo jako bitnu članicu našeg društva, naših srca, naših duša. Još uvek nisam svesna da je nema – rekla je kratko pevačica ranije sa knedlom u grlu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike