Sin Marine Tucaković evocirao uspomene na majku, pa rastužio javnost (FOTO)

27.09.2021

15:25

0

Autor: Marija Mitić

Laća je otkrio koji su mu najdraži, ali i najtužniji stihovi koje je napisala njegova majka

Sin Marine Tucaković evocirao uspomene na majku, pa rastužio javnost (FOTO)
Copyright YouTube/K1/Tvrda prica

Naš najpoznatiji tekstopisac Marina Tucaković  preminula je 19. septembra, i za sobom ostavila neutešnog supruga Aleksandra Radulovića Futu i sina Milana Laću.

Marinin sin, Milan Radulović Laća nije davao izjave nakon majčine smrti, a retko koristi i društvene mreže, na kojima je obično aktivan, shodno situaciji u kojoj se nalazi. Ipak, on je danas na Tviteru napisao koji su mu omiljeni stihovi koje je napisala njegova majka, inače autorka više od 6.000 pesama, a otkrio je i koji su njemu lično najtužniji.

Milan Laća Radulović, Printscreen/Youtube/Tvrda prica
 

Kao omiljene stihove svoje majke Marine, Laća je naveo one iz pesme "Nevaljala", koju je otpevala Svetlana Ceca Ražnatović.

 

 

- Biću jednostavan - "Bolje bi ti bilo sa mnom, al ti nemaš ukusa". Tviter, kreni - napisao je Milan, dok su po njegovom mišljenju najtužniji Marinini stihovi iz pesme Ane Nikolić "Hoću da te gledam dok se ljubiš sa njom".

 

 

"Hoću da te gledam dok se ljubiš sa njom
Da shvatim šta mi fali u krevetu mom
I priznam celom svetu koliko si mi drag
Kad pređeš moga bola prag".

Marina Tucaković ,,Šta sam tebi i ko sam sebi” screenshot, K1
 

Kao još jedan od njemu lično najtužnijih, Laća je naveo i tekst pesme koju je otpevala grupa "Zana" - "Drugarice sa Čukarice".

"Gde ste moje drugarice

Drugarice sa Čukarice
Zar ste postale starice
Zar ste umorne

 

 

Gde ste sad, moji drugovi
Genijalci i snobovi
Zar ste starci postali
Zar ste umorni"

Ispod njegovih tvitova nizalo se more komentara gde su ljudi takođe citirali Marinine tekstove, koji su pretočeni u vanvremenske hitove.

Prva pesma koju je Marina Tucaković napisala bila je za grupu "Zana", „Dodirni mi kolena“, ali i većinu za njihov album te 1982. godine. Kasnije je nastavila sa stvaranjem hitova, a tokom '80-ih dosta je pisala za Olivera Mandića, sa kojim je, u to vreme, četiri godine bila u emotivnoj vezi. Marina je tokom života napisala mnoštvo hitova za domaće i pevače iz regiona, koji su ušli u anale. Kao omiljene neretko je navodila "Ti samo budi dovoljno daleko", koju je otpevala grupa "Generacija 5" kao i "Kukavicu", koju je proslavila Ceca.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike