Dragana Mirković o teškom životnom periodu sa mužem: Nikada nisam videla Tonija tako slomljenog

02.09.2021

15:04

0

Autor: N. Vujčić

Pevačica je iskreno govorila o izazovima kroz koje su njen suprug i ona prošli i iz kojih su izašli jači

Dragana Mirković o teškom životnom periodu sa mužem: Nikada nisam videla Tonija tako slomljenog
Printscreen Youtube

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić obeležiće ovog meseca 21. godišnjicu skladnog braka. Koliko se vole, to je već dobro poznato, a godinama su jedno drugom u svemu najveća podrška – kada se dešavaju lepe i tužne stvari.

Nedavno je Toniju preminuo otac, što ga je veoma pogodilo, ali i pevačicu, koja je bila bliska sa svojim svekrom. Kako kaže, iako je bio bolestan, nisu bili spremni na tako nešto.

Toni Bijelić i Dragana Mirković, Instagram printscreen dragana_mirkovic

– To se dogodilo iznenada, iako je bio bolestan. Čovek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvek će mi ostati urezana u sećanju. Nisam stigla ni da ožalim tog čoveka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo deca i ja uspeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas – ispričala je pevačica za Story.

Ne tako davno, 2017. godine, Dragana i Toni su se izborili sa veliki izazovom. Naime, on je tada imao operaciju na mozgu, a pevačica je danonoćno bila uz njega.

– To je najteži period u mom životu. Uklanjanje aneurizme iz mozga izuzetno je komplikovan zahvat i nikada nisam osetila takav stres, ne želim ni da se sećam. Ne postoji ništa gore od pomisli da izgubite nekoga koga najviše volite. Ali i tada sam nastojala da sačuvam optimistički duh. Sećam se da sam mu govorila: „Šaci, biće sve u redu“. I zaista sam tako osećala, valjda sam ubedila sebe – iskrena je bila pevačica.

Dragana Mirković, Printscreen Youtube/24sedam

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti