Oni su novi Instagram milioneri: Životna sudbina jedne pevačice donela joj je na hiljade pratilaca (FOTO)

04.09.2021

07:15 >> 07:20

0

Pored nje, još nekoliko njenih koleginica, jedan sportista i svetski poznata influenserka takođe su novi na listi

Oni su novi Instagram milioneri: Životna sudbina jedne pevačice donela joj je na hiljade pratilaca (FOTO)
Copyright Dragana Mirković, Severina, Luka Jović, Ceca Ražnatović, MN Press, Antonio Ahel, M. M., Milan Maričić/ATAImages

U današnje vreme jedino što se računa da ste postigli neki uspeh jeste koliko imate pratilaca na Instagramu. Društvene mreže su mnogima postale posao, a influenseri zgrću velike sume novca na reklamama, jer se sponzori poput poznatih brendova utrkuju ko će predstavljati njihov proizvod.

Iako imaju uspešne karijere, mnogobrojni pevači, sportisti i glumci takođe koriste Instagram kao izvor prihoda, pa neretko možemo i kod njih videti reklame za razne proizvode. Ono što ih odvaja od drugih jeste broj pratilaca koje imaju, a mnoge naše zvezde ušle su u popularno zvani “Klub milionera” jer su došli do milion ili više pratilaca na Instagramu. U jednom trenutku su čelnici Instagrama rešili da obrišu sve “lažne” naloge, a nekima je to mnogo oduzelo. Ipak, oni koji su zaista uspešni u svojim karijerama nisu morali da brinu.

pročitajte još

Novak Đoković, prvi teniser sveta, je naša najpraćenija ličnost na Instagramu. On broji 9.1 miliona pratilaca, što nije ni čudno s obzirom na to da je svetski poznata ličnost.

Pored njega u klubu milionera su i pevačica Jelena Karleuša (2.4 miliona), glumac Miloš Biković (1.9 miliona), fudbaler Nemanja Matić (1.9 miliona), Ana Ivanović (1.5 miliona), pevačica Seka Aleksić (1.4 miliona), pevačica Anastasija Ražnatović (1 milion), jutjuber Baka Prase (1 milion), pevačica Teodora Džehverović (1 milion) i pevačica Maja Berović (1 milion).

Novak Đoković, Profimedia.rs

Međutim, oni nisu jedini. U poslednjih nekoliko meseci još naših poznatih ličnosti ušlo je u ovaj takozvani klub.

Dragana Mirković (1.1 milion)

Dragana Mirković, “luče iz Kasidola”, važi za jednu od najvoljenijih pevačica na našim prostorima, a svoj nalog na Instagramu aktivno koristi kako bi bila u kontaktu sa svojim fanovima. Ona redovno objavljuje storije koje postavljaju njeni pratioci, bilo da su to snimci sa nastupa, njene pesme, inserti iz intervjua. Pevačica je nedavno priznala da neke stvari ne objavljuje na društvenim mrežama, poput druženja sa svetskim zvezdama, te da ne sumnja da bi to ljudima bilo i te kako zanimljivo.

Dragana Mirković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović (1 milion)

Iako je na estradi više od tri decenije, pevačica Ceca Ražnatović može da se pohvali time da ju je ćerka “prešišala”. Anastasiju odavno prati preko milion ljudi na Instagramu, ali je i pevačica sada u ovom klubu. Iako u početku nije previše koristila svoj nalog, shvatila je kakve su čari ove mreže i šta može da donese, te je postala veoma aktivna. Ona objavljuje snimke sa koncerta, sa odmora, a veliku pažnju privlače i objave na kojima je njen unuk Željko.

Svetlana Ceca Raznatovic. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dijana Janković (2.8 miliona)

Pevačica Dijana Janković, koja svoju karijeru želi da gradi i van okvira naše zemlje, takođe je u “Klubu milionera”. Pored pevanja, Dijana se hvali i da je modni dizajner, te da želi da u Americi napravi za sebe ime. Da li će joj u tome uspeti, videćemo.

Dijana Janković ATAImages/Antonio Ahel

Tamara Kalinić (1.1 milion)

Influenserka i modna blogerka Tamara Kalinić sigurno je najpoznatija u svetu, kada je ovaj posao u pitanju, a da je sa našeg podneblja. Ona je radila kampanje za velike svetske modne brendove, a američki magazin “TIMES” uvrstio ju je u top 100 influensera na svetu za 2019. godinu. Ona živi i radi u Londonu i Parizu, ali kad god joj to obaveze dozvoljavaju, posećuje našu zemlju.

Tamara Kalinić, Foto: ATAImages/ A.A.

Luka Jović (2.1 milion)

Luka Jović, fudbaler o kome se poslednjih dana priča, je veoma popularan na Instagramu. Zbog svog atraktivnog izgleda Luka je privukao veliki broj obožavateljki koje prate svaki njegov korak, a objave koje najviše privlače pažnju jesu sa njegovom verenicom Sofijom Milošević, lepom manekenkom, kao i njihovim sinom Aleksejem.

Luka Jović, Profimedia

Severina Vučković (1.3 miliona)

Pevačica Severina Vučković je takođe “milionerka” na Instagramu, a donedavno je ona pratila samo jednu osobu – svog supruga Igora. Međutim, nakon razvoda, Severina je otpratila Igora, ali zapratila preko 50 poznatih ličnosti, što je privuklo veliku pažnju javnosti. Ono po čemu se pevačica izdvaja od drugih poznatih ličnosti jeste to što ima dva haštaga koja uvek koristi – “Volim što se volimo” i “Ljubav se ljubavlju vraća”. Pored toga, Severina je poslednje dve godine u žiži javnosti zbog borbe za starateljstvo nad sinom, te je samim tim zadobila na hiljade pratilaca koji su pratili njen put i svaki pokušaj da naslednika vrati.

Severina Kojić, ATAImages/ Antonio Ahel

Ko će se sledeći od naših poznatih pridružiti “Klubu milionera” i hoće li im to doneti veći popularnost, pa samim tim i više posla, pokazaće vreme.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike