Primitivni humor! Ceca progovorila o sukobu sa Bosancem i njegovim prozivkama: Bila sam uvređena

27.09.2021

15:57

0

Ražnatovićeva ističe da se samo odbranila, jer je bila napadnuta, te da ništa loše nije rekla o Stojkovićevoj ćerki Džidži

Primitivni humor! Ceca progovorila o sukobu sa Bosancem i njegovim prozivkama: Bila sam uvređena
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

U subotu veče emitovana je druga emisija popularnog takmičenja „Zvezde Granda” koja je privukla veliku pažnju javnosti zbog okršaja dva člana žirija - Svetlane Cece Raznatović i Dragana Stojkovića Bosanca

Ceca je danas došla na novo snimanje popularnog talenat šou programa u odličnom rasploženju, a predstavnike medija zanimalo je kako sada gleda na sukob sa Bosancem, pošto je pomenuta epizoda izazvala pravu buru u javnosti. 

,,Zvezde Granda" printscreen
 

- Nemam komentar na to, sve ste čuli. Da li to treba da se komentariše? Šta sam ja rekla za bilo koga loše? Za mene je rečeno, a ja moram da se branim. To je bio samo konkretan primer, ja sam bila uvređena, valjda ste to videli - rekla je Ceca, pa se osvrnula na komentare i opaske pojedinih članova žirija te ih okarakterisala kao prost humor. 

- To bilo žestoko? To je primitivni humor, to nije žestoko, a nije ni duhovito - objasnila je Ražnatovićeva.  

Podsetimo, do sukoba mišljenja između Bosanca i Cece je došlo kada je Stojković prokomentarisao izvođenje pesme jedne kadidatkinje, koja se predstavila numerom Ražnatovićeve. Tada je kompozitor izjavio i da je Svetlana dobar pevač, a Marija Šerifović pevačina, čime ju je uvredio, ali mu ona nije ostala dužna. 

 - Super je meni bila cura. Prva pesma pogotovo, u drugoj nije bilo Bog zna šta da se peva - prokomentarisao je Bosanac kandidatkinju i time potkačio Cecu koja peva ovu pesmu, ali i Aleksandra Milća Milija, njenog tvorca.

- Neka si ti rekao da tu nema šta da se peva - odbrusila mu je Ražnatovićka, a i Mili je negodovao objašnjavajući da u pesmi postoje visine koje se teško pevaju.

Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial
 

- Marija je recimo pevačina, a Ceca je samo popularni pevač - dobacio je producent što je Ražnatovićku razbesnelo pa je spomenula njegovu ćerku Aleksandru koja je poznatija kao Džidža, što niko nije očekivao i čime je iznenadila sve.

- Pa kad si tako dobar producent što od ćerke nisi napravio zvezdu - pitala ga je Ceca.

- Moja ćerka nije imala pogodnog sponzora i ona trenutno završava fakultet - uzvratio joj je Bosanac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike