Iza kulisa! Ceca se sa Popovićem srdačno pozdravila, a pogledajte kako se ponela prema Miliju (VIDEO)

22.09.2021

11:56 >> 12:00

0

Autor: D. Božović

Ražnatovićeva i Milić komuniciraju, jer trenutno rade na istom projektu, te ne žele da prave probleme, a privatno se sude

Iza kulisa! Ceca se sa Popovićem srdačno pozdravila, a pogledajte kako se ponela prema Miliju (VIDEO)
Copyright Ceca i Mili / Antonio Ahel/ATAImages

U subotu je emitovana prva emisija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, a sve oči su bile uprte u „novog kolačića” Svetlanu Cecu Ražnatović. Ono što je izazvalo najveće iznenađenje jeste pevačicino priznanje da se sudi sa da Aleksandrom Milićem Milijem zbog autorskih prava i finansija nad sedam fonograma (albuma) koje je kompozitor radio za Cecu.

Iako je pevačica priznala da ona i Mili razgovaraju, on nije želeo da se oglašava povodom svega što je ona izjavila, te je istakao da mu nije jasno zbog čega je ona sve obelodanila, a potom je žustro reagovao i Milićev advokat.

24sedam/Katarina Mihajlović

Od tog trenutka pomno se prati odnos između njih dvoje, a ekipa 24sedam spazila je jedan veoma važan detalj. Naime, po dolasku na drugo snimanje Ceca se samo na brzinu rukovala sa Milijem, dok je Saši Popoviću poslala poljupac, nije skidala osmeh sa lica, a potom i njemu pružila ruku, ali zatim se pozdravila i sa ostalim osobljem koje je bilo prisutno u toj prostoriji.

Kako je izgledao ova situacija, pogledajte u nastavku.

Podsetimo, Popović je u prvoj emisiji započeo temu o odnosu kompozitora i pevačice, a Ražnatovićeva nije mogla da prećuti da njihov odnos nije tako sjajan.

– Mili i ja razgovaramo, naravno, jer smo civilizovani ljudi. S druge strane, mi smo i na sudu, ništa lično – rekla je Ceca, dodajući da ne želi da otkriva zbog čega je sukob nastao.

– To je moja i Milijeva stvar – rekla je ona, dok je Miliju bilo vidno neprijatno što se o ovoj temi javno priča.

Antonio Ahel/ATAImages

– Koliko si joj dužan para? – pitao je Popović Milija.

– Bitno je devet albuma, pesme koje ostaju za sva vremena, dva Ušća – odgovoro je Milić, a onda mu je Ceca zapevala stihove svoje pesme „Noćas kuća časti”.

– Dužan si mi brdo para, za vremena dobra stara, al’ ćeš se za dlaku spasti, Ceca uvek časti – otpevala je Ceca Miliju.

Povodom svega ovoga oglasio se i Aleksandrov advokat koji je ispričao svoju stranu priče.

Ceca i Mili / Antonio Ahel/ATAImages

– Problem se pojavio kada je društvo Ceca music, bez saglasnosti mog klijenta (kao proizvođača fonograma na 7 izdanja i kao autora na preko 1300 video zapisa koji se nalaze na Jutjub kanalu Svetlana Ceca Ražnatović i na digitalnim platformama) počelo da eksploatiše fonograme i autorska dela mog klijenta na Jutjub kanalu Svetlana Ceca Ražnatović i na digitalnim platformama. Po izveštaju koji je dao sam provajder društva Ceca Music to društvo je na ovaj način prihodovalo nekoliko stotina hiljada evra. I pored činjenice što je moj klijent privrednom društvu Ceca music uredno isplatio 50% ostvarenog prihoda, društvo Ceca music uporno odbija da isplati nadoknadu mom klijentu koja mu pripada od eksploatacije koju godinama vrši na Jutjub kanalu Svetlana Ceca Ražnatović i digitalnim platformama, pri čemu za istu eksploataciju ne postoji pravni osnov niti saglasnost mog klijenta. Dakle, moj klijent je ispoštovao svoj deo dogovora, dok je društvo Ceca music oštetilo mog klijenta za ozbiljan novčani iznos, a zatim bez ikakvog osnova podnelo tužbu protiv njega. U više navrata pokušali smo da na miran i civilizovan način rešimo postojeći problem ali i pored svih napora u tome nismo uspeli. Nadam se da će razum ipak prevladati i da ce dugogodišnji uspešni saradnici doći do dogovora, koji je jedino pravo rešenje – zaključio je Milijev advokat Milan Jakšić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike