Bivša ljubavnica Miroslava Ilića zapretila Nadi Topčagić: Nemoj ja da pričam šta joj je Miroslav radio dok ju je vucarao na turneje!

19.04.2021

12:56 >> 14:22

0

Autor: D. Božović

Mirjanu Antonović je iznerviralo to što se Topčagićeva umešala u njihov problem i izjavila da misli kako Devin nije Ilićev sin

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića zapretila Nadi Topčagić: Nemoj ja da pričam šta joj je Miroslav radio dok ju je vucarao na turneje!
Copyright ATAImages

Pevačica Nada Topčagić, nedavno je izjavila kako smatra da Devin Antonović nije sin Miroslava Ilića, što je Mirjanu Antonović, bivšu ljubavnicu pevača, iznerviralo, te joj je putem društvene mreže Fejsbuk uputila žestoke reči.

– Žena koja stavi lampu na glavu da bi sebi privukla pažnju nije merodavna. Bolje bi bilo da mene ne provocira, da ne počnem da izjavljujem šta mi je sve Miroslav pričao da je radio sa njom dok ju je vucarao na turneje. Ljubomora je čudna stvar! – napisala je Antonovićeva na Fejsbuku, pa ubrzo obrisala komentar.

Podsetimo, Topčagićeva ističe da je u tom periodu nastupala sa Miroslavom Ilićem i da je znala šta se dešava u njegovom životu. Isto tako, ona govori da joj Antonovićeva nije jasna, jer je svesno ušla sa pevačem u vezu znajući da je on oženjen čovek.

Antonio Ahel/ATAImages

– Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar ceo svet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin – kaže Nada.

Nada Topčagić ATAImages/Antonio Ahel

Podsetimo, Mirjana je pre nekoliko dana posetila srpsku prestonicu kako bi dokazala da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina. Međutim, pevač se nije pojavio u Palati pravde, a Topčagićeva ističe da se ona ne bi ponela kao Antonovićeva.

– Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu. Ostaneš trudna, pa valjda rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne posle 30 godina da ti juriš nekog da prizna dete, i ne odustaješ. Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj, ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće. Kad ne znaš dostojanstveno da se ponašaš do kraja. Ne znam šta očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta? Pa, on i sin se ni ne poznaju. Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? – dodala je Topčagićeva za Svet.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike