Nada Topčagić nakon izjave Mirjane Antonović da bi mogla da otkrije detalje sa turneje: Neću da mi bilo šta pokvari mir

19.04.2021

14:16 >> 14:33

0

Pevačica nije želela da komentariše ono što je bivša ljubavnica Miroslava Ilića izjavila, istakavši da ne želi bilo šta da poremeti ono što je postigl

Nada Topčagić nakon izjave Mirjane Antonović da bi mogla da otkrije detalje sa turneje: Neću da mi bilo šta pokvari mir
Mirjana Antonović i Miroslav Ilić - Copyright ATA Images/24sedam

Pevačica Nada Topčagić stala je u odbranu svog prijatelja Miroslava Ilića rekavši kako Devin Antonović njegov sin, kao i da joj pevačeva bivša ljubavnica nije jasna zbog čega želi na sve načine da dokaže očinstvo. Ove reči razbesnele su Ilićevu bivšu ljubavnicu te joj se obratila žestokim komentarom, koji je ubrzo i obrisala.

Naime, ona joj je tom prilikom zapretila da bi mogla izneti sve detalje turneja koje su imali Miroslav Ilić i Nada Topčagić. Ovim povodom portal 24sedam kontaktirao je Topčagićevu kako bismo saznali čime bi joj to Mirjana mogla zapretiti, ali pevačica nije želela da se upliće u ovu raspravu.

– Žena koja stavi lampu na glavu da bi sebi privukla pažnju nije merodavna. Bolje bi bilo da mene ne provocira, da ne počnem da izjavljujem šta mi je sve Miroslav pričao da je radio sa njom dok ju je vucarao na turneje. Ljubomora je čudna stvar! – napisala je Antonovićeva na Fejsbuku, pa ubrzo obrisala komentar, a evo šta na sve to kaže Topčagićeva:

ATAImages

– Ja sam na Tari uživam i neću da mi bilo ko pokvari taj mir. Neću to da komentarišem, jer ako bi sad bilo šta rekla, ja bih poremetila sve ovo sa Sanrema. Ibrahimović, Sanremo, „Jutro je”, to je broj jedan, to neću da poremetim – rekla je Topčagićeva za 24sedam.

Podsetimo, Topčagićeva je istakla da dobro poznaje Miroslava i da su u tom periodu sarađivali, te da bi sigurno znala nešto o svemu ovome, ali kako nije upućena, ona smatra da ni Devin nije sin Miroslava Ilića.

– Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar ceo svet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin – ispričala je Nada za Svet.

Topčagićeva ističe da ne zna šta Mirjana Antonović očekuje od pevača, jer kako kaže, Miroslav i Devin nisu imali prilike da se upoznaju.

– Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu. Ostaneš trudna, pa valjda rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne posle 30 godina da ti juriš nekog da prizna dete, i ne odustaješ. Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj, ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće. Kad ne znaš dostojanstveno da se ponašaš do kraja. Ne znam šta očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta? Pa, on i sin se ni ne poznaju. Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? – dodala je Topčagićeva.

Nada Topčagić ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike