Miroslav Ilić na suđenju za očinstvo?! Mirjana Antonović stigla u Palatu pravde, a sa njom i Brena

28.09.2021

08:58

0

Autor: M. Gudžulić

Devinova majka u sud je ušla dobro raspoložena, a pevačica, koja je predložena za svedoka, takođe danas daje izjavu

Miroslav Ilić na suđenju za očinstvo?! Mirjana Antonović stigla u Palatu pravde, a sa njom i Brena
Mirjana Antonović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mirjana Antonović je u pratnji advokata, u beloj košulji i kratkoj bundi, stigla dobro rasoložena u sud zbog dokazvanja očinstva sina Devina. U Palatu pravde je, s druge strane, jutros stigla i Lepa Brena, inače predložena za svedoka i koja danas daje izjavu. Prema nezvaničnim informacijama „Kurira", pevač Miroslav Ilić takođe se pojavio na suđenju za očinstvo, ali je pristigao mnogo ranije, navodno, kako bi izbegao novinare.

Podsećanja radi, Mirjana je ranije za pomenute medije govorila o DNK testiranju.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove - ispričala je ona, koja sa naslednikom i živi „preko bare", a odlučila je da ne dopusti da čuveni slavuj iz Mrčajevaca izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

Miroslav Ilić ATAImages/Antonio Ahel
 

Mislila sam da će Miroslav doći sebi!

Kako je bila istakla, dugo se trudila da za pevačeve postupke nađe opravdanje, ali joj je na kraju prekipelo.

- To što Miroslav pokušava da pobegne od DNK analize je suviše smešno. Mi ne planiramo da dolazimo tokom leta u Srbiju, jer smo taj put odložili do kraja godine. Gde god da pobegne ne može da se sakrije... Može da se krije gde god želi, ali ne može da pobegne od sebe. Do sada sam mislila da će Miroslav doći sebi. Svaki put sam pokušavala da nađem opravdanje za njegove postupke, međutim više neću, jer me je povredio kada je rekao da ne želi da upozna svoga sina. Oni su se dogovorili telefonom da se nađu, ali je Gordana zapretila Miroslavu i on nije došao - objašnjavala je ona.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike