U njoj je napravila prve korake: Ovako izgleda porodična kuća Katarine Grujić, skrivena od očiju javnosti (FOTO/VIDEO)

11.09.2021

17:19 >> 17:22

0

Sve do udaje za fudbalera Marka Gobeljića, pevačica je živela sa svojim roditeljima

U njoj je napravila prve korake: Ovako izgleda porodična kuća Katarine Grujić, skrivena od očiju javnosti (FOTO/VIDEO)
Copyright Katarina Grujić, Printscreen Instagram/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić nedavno se našla u žiži javnosti kada se saznalo za njeno tajno venčanje sa Markom Gobeljićem, a pevačica je, posle dugo nagađanja, priznala da čeka bebu – devojčicu kojoj će ponosni roditelji dati ime Katja.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić instagram

Katarina je već dugi niz godina na estradnoj sceni, a svoju privatnost trudila se da čuva daleko od očiju javnosti. Najveću podršku u svemu pružila joj je porodica, a sa njima je Katarina najviše uživala u njihovom porodičnom domu.

Katarina Grujić, 24sedam/ Katarina Mihajlović

pročitajte još

Sklonjena od očiju javnosti u centru prestonice, opasana visokim zidinama, nalazi se kuća u kojoj je pevačica napravila svoje prve korake. U retkim fotografijama koje je objavljivala iz svog porodičnog doma moglo se naslutiti kakav stil neguju.

Mešavina modernog i stilskog nameštaja prisutna je u porodičnoj kući pevačice, a dominiraju zlatna i bordo crvena boja. U dnevnoj sobi ima mnogo umetničkih fotografija, a zanimljivo je da su svoje mesto našli i visoki stubovi, ali i ceo zid sa raznim sortama vina. Očekivano, puno je raznih detalja od kojih zasigurno svaki ima svoje značenje za porodicu Grujić.

Kada je eksterijer u pitanju, zelenilo je ono što oplemenjuje dom Grujićevih. Ispred, na ulici, prvo što vidite je velika, crna gvozdena ograda, dok iznutra dvorište krasi visoko drveće. Po veličini bi se reklo da imaju dosta soba, za svakog po jedna, a poznato je da pevačica ima i bazen u dvorištu.

No, kako je sada Katarina udata žena, nema sumnje da će njen suprug i ona srediti svoj novi dom baš po svom ukusu, a sigurno je da će mnogo toga biti prilagođeno njihovoj naslednici.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike