Jelena Ćuruvija u drugom stanju: Poznato i kog je pola beba!

27.09.2021

07:51

0

Autor: M. Gudžulić

Naslednica Marta posebno se raduje što će uskoro postati starija sestra

Jelena Ćuruvija u drugom stanju: Poznato i kog je pola beba!
Jelena Ćuruvija ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica, Jelena Ćuruvija, ćerka pokojnog novinara Slavka Ćuruvije, po drugi put će se ostvariti u ulozi majke. Sa Aleksandrom Đuricom čeka drugo dete, a prema daljem pisanju „Glorije", ovoga puta će dobiti sina.

Naslednica Marta posebno se raduje prinovi, a Jelenin termin za porođaj je februar sledeće godine.

Inače, glumica je u braku sa Aleksandrom od 2002. godine, a jednom prilikom je otkrila koliko dugo je trajala njihova bitka za potomstvo.

- Za ćerku smo se jako dugo borili. Venčali smo se 2002. godine, a nju smo dobili tek 2014, tako da je naša borba trajala 12 godina. Imala sam šest vantelesnih oplodnji, bio je to jako težak period za nas. Posle godinu, dve sam počela da shvatam da imam problem da zatrudnim. Najgore je bilo što kod nas nije postajao ni jedan konkretan problem, onda sam stalno pila neke hormone i na kraju zaradila endomitreozu. To je najteža borba kod bračnih parova i sve je češća kod nas. Mnogo ljudi se u toj borbi pogubi, mnogo se raziđe. Ja sam imala osećaj krivice, jer je u meni bio problem. Imala sam trenutke kad sam govorila mužu da nađe drugu ženu, jer ovo sa mnom ne ide. Usponi i padovi tokom dugog niza godina, ali smo izgurali - zaključila je glumica u emisiji „Preživeli".

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike