Kajli Džener krije pol bebe, ali fanovi su sigurni: Rodiće dečaka?

25.09.2021

12:38

0

Za sada sve ide „kao po planu", jedino što je muči je umor

Kajli Džener krije pol bebe, ali fanovi su sigurni: Rodiće dečaka?
Kajli Džener Profimedia - Copyright Profimedia

Kajli Džener i Travis Skot, koji su već zajedno dobili ćerku Stormi, uskoro će se ponovo ostvariti u ulozi roditelja. Najmlađa „članica Kardašijan-Džener klana" ponovo je u drugom stanju, a prema pisanju „People-a", saznala je i pol bebe koja je na putu. Međutim, ponovo je rešila da pojedine stvari sačuva samo za sebe i najbliže.

Naime, kad je bila trudna sa Stormi, za to se saznalo tak pošto se već bila porodila. Ovoga puta, pol bebe čuvaće u strogoj tajnosti tvrdi insajder, a svu pažnju zajedno sa Travisom usmeriće na ćerku, koja će uskoro postati starija sestra. Naslednica je izuzetno vezana za majku, pa se brinu kako će reagovati kada beba bude stigla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Inače, čitava porodica jedva čeka prinovu, a za to vreme - fanovi nagađaju da li će roditi devojčicu ili dečaka. Prema rečima izvora, Kajli i dalje radi punom parom, posvećena je majka, ali i - veoma umorna trudnica. Travis joj pomaže koliko može, pa tako ipak uspeva dobro da se naspava i uživa i u drugoj trudnoći koliko je i u prvoj, objašnjava dalje. „Rezultat glasanja" se, međutim, menja iz dana u dan.

Trenutno, veruje se da će dobiti sina, jer je u jednoj od najnovijih objava na Instagramu odevena u plavo. Na taj način, ona je najavila „Kylie baby" poslovnu avanturu, ali odeljak sa komentarima preplavljen je „prognozama" - da je dečak na putu...

Kajli Džener Instagram screenshot
 

„Neko nosi dečaka", „Tim dečak", pa niz plavih srčića u to ime - samo su neki od komentara na njenim profilima na društvenim mrežama, gde gotovo svakodnevno pokazuje kako joj prolaze dani.

Da li je ovo najsmeliji stajling trudnice, najmlađe milijarderke i članice klana Kardašijan-Džener?

Kajli Džener konačno pokazala trudnički stomak: Dirljivim snimkom raznežila fanove (VIDEO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike