Ana Sević ponovo trudna?! Posle sedam meseci od porođaja, stiže još jedna prinova

17.09.2021

15:06 >> 15:08

0

Novopečeni bračni par je lepe vesti saznao na odmoru, a mala Lorena, koju je pevačica dobila u prvom braku, pirželjkuje još jednu sestru

Ana Sević ponovo trudna?! Posle sedam meseci od porođaja, stiže još jedna prinova
Copyright Ana Sević Instagram screenshot

Ana Sević i njen suprug, Daniel Nedeljković, očekuju bebu – saznali su tokom boravka na moru, tvrdi izvor za „Telegraf”. Sedam meseci otkako su dobili ćerku Senu, pevačica je ponovo u drugom stanju. Za sada, prema daljim navodima, radost su podelili samo sa najbližima, kako Ana tek ulazi u treći mesec. Danielu će ovo biti drugo, a Sevićevoj treće dete.

Pročitajte još:

Ćerku Lorenu dobila je u prvom braku, sa Darkom Lazićem.

– Ana ulazi u treći mesec trudnoće, a srećne vesti saznali su tokom boravka na moru. Oboje su bili presrećni, a novosti su podelili samo sa najbližim članovima porodice. Termin za porođaj joj je krajem marta. Još uvek ne znaju koji je pol deteta, budući da ona tek treba da uradi prenatalni test. Loreni su saopštili da će uskoro dobiti još jednu sestru ili brata i ona je srećna. Za sada je izrazila želju da dobije još jednu sestru budući da se sa Senom jako lepo slaže i da je čuva kada nije u školi – rekao je izvor, dok pevačica nije odgovarala na pozive i poruke medija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike