Era o smrti supruge: Kada je umrla, sinovi i ja smo morali da radimo dve svadbe, to se zove nastavak života

24.09.2021

19:42

0

Autor: Marija Mitić

Ovo je bio jedan od najpotresnijih perioda u životu pevača

Era o smrti supruge: Kada je umrla, sinovi i ja smo morali da radimo dve svadbe, to se zove nastavak života
Copyright ATAImages/ A.A.

Era Ojdanić prisetio se jednog od najpotresnijih perioda u životu - kada mu je preminula supruga Ljupka. Kako pevač sa sinovima drži motel, odnosno restoran, oni su baš nakon njene smrti imali ugovorene svadbe tog vikenda, pa su morali da se priberu i odrade unapred zakazan posao.

Era je opisao ovu situaciju kao jednu od najtežih jer mu je pokojna žena bila u mrtvačnici samo nekoliko metara od restorana gde se narod uveliko veselio.

- Uh, pa ti ne možeš ni da zamisliš šta je sve tada bilo u mojoj glavi. Ona je umrla u četvrtak noću, dan nakon operacije, u petak ujutro su mi javili. I sad, hvata vikend, znači, petak, subota, nedelja... Do ponedeljka ne mogu da je uzmem iz mrtvačnice. Odem ja da organizujem to i uzmem je i dovodim je ovde, sto metara od motela - priča Era i dodaje:

ATAImages/ A.A.
 

- A ovde u motelu, subota i nedelja, dve svadbe sa po 300 ljudi. Sada, zamislite meni, mom sinu i mojoj Mileni kako je bilo! Oni ljudi, gazde, došli i izjavili mi saučešće, odmah sam im rekao: „Ljudi, da vam kažem jednu stvar, neka je vama srećno veselje. U zdravlju i veselju da proslavite, zaboravite šta se dogodilo u mom domaćinstvu i slavite..." Ja spremam sahranu na imanju, a moj Dragutin sprema dve svadbe ovde po 300 ljudi, a umrla mu majka - započeo je Era i nastavio:

ATAImages/ A.A.
 

- Ne znam da li to možeš da razumeš, majka mu je ostavila pola života na ovom mestu, ma ceo život, ovde u ovim zidovima, pločicama, u ovoj kuhinji ovde... Ona na 100 metara leži u hladnjači, a ovde motel gori od veselja, i Dragutin radi. I, naravno, konobari koji su završili ovde u nedelju svadbu, u ponedeljak služe na sahrani. Znači, subota i nedelja gori motel od veselja, a u ponedeljak sahrana moje žene. To se zove nastavak života... To se zove nastavak života posle svih problema i porodičnih tragedija - kazao je on za Kurir.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike