Era odlučio da prijavi policiji današnji incident: Zadobio sam povrede vrata i kičmenog stuba

04.05.2021

21:20 >> 20:57

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je danas imao sudar u Beogradu, u povratku sa snimanja

Era odlučio da prijavi policiji današnji incident: Zadobio sam povrede vrata i kičmenog stuba
Copyright Era Ojdabnić Happy screenshot

Pevač Era Ojdanić imao je danas saobraćajku u Požeškoj ulici u naselju Banovo Brdo. Prilikom sudara pevač nije povređen, dok je šteta nastala na njegovom automobilu. Iako nadležni organi nisu intervenisali na licu mesta, Era je ipak odlučio da slučaj prijavi policiji.

– Zadobio sam povrede vrata i kičmenog stuba. Dobro sam, ali imam bolove. Slučaj sam prijavio policiji – rekao je Odjanić za Pink.rs

Prilikom sudara, ni Era, ali ni drugi vozač nisu povređeni, ali je pričinjena materijalna šteta na oba automobila. Ojdanić je istakao da je udario glavom u naslon sedišta, i da mu se zavrtelo u glavi.

ATA Images/Antonio Ahel

– Udarila me je jedna devojka kada sam se vraćao sa jednog snimanja. Bila je iza mene u kolima i udarila me, to je tako jako puklo. Evo, kafu sam uzeo da se smirim. Glavom sam udario u naslon sedišta, ali nisam išao kod lekara. Prvo mi se zamutilo u glavi, izašao sam iz kola na vazduh i naslonio se. Ona gleda u auto i govori: “Jao, ja sam sebe više udarila nego vas”. Kažem joj ja: “Pa devojko, je l’ vidiš da ću da padnem u nesvest?”. Mlada devojka, možda ima 23 godine, a u novom autu se vozi. Ja sam lagano išao, a sreća što sam bio vezan. Džaba šteta na kolima, mogao sam pršljenove na vratu da slomim. Imao sam sreće koliko sam težak – rekao je Era ranije danas za Objektiv.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike