Pravi vragolan: Era Ojdanić mogao da nadrlja zbog učiteljeve ćerke!

29.08.2021

21:40 >> 21:45

0

I kao dečak pravio je nestašluke zbog kojih je bio kažnjavan

Pravi vragolan: Era Ojdanić mogao da nadrlja zbog učiteljeve ćerke!
Copyright Era Ojdanić ATAImages/M. M.

Pevač Andrija Era Ojdanić oduvek je važio za čoveka koji ume dobro da se našali i na svoj i na tuđ račun, te ga obožavaju mnogobrojne kolege na estradi. No, malo je onih koji znaju da je Era bio nestašan od rođenja, a pogotovo dok je išao u osnovnu školu, zbog čega je neretko bio kažnjavan.

Pevač ističe da se svih nestašluka dobro seća. Posebno pamti svog učitelja Radmila Spasojevića, a još više prut kojim ga je često tukao. Ipak, najdraže su mu bile njegove tri ćerke, a zbog jedne je jednom prilikom izvukao deblji kraj.

Era Ojdabnić Happy screenshot

– Stalno me je zadirkivala: ‘Erčić, Erčić…’ .Onda sam ja našao neku trsku od suncokreta koju sam joj progurao kroz haljinicu, pa sam joj je i iscepao. Ona plačući ode kod tate i kaže: ‘Tata, Erčić mi je iscepao moju svilenu haljinicu!’ Učitelj me pozvao da dođem. Čim sam stigao, rekao sam mu: ‘Nemojte da me bijete, molim vas. Ona me je zadirkivala’ – prisetio je Era za “Grand Online”, pa otkrio epillog nestašluka.

– Ipak sam bio kažnjen. Dok su se druga deca igrala na odmoru, ja sam morao da stojim ispod duda. Bilo je letnje vreme, a ja nisam smeo da se pomeram u hladovinu. To je trajalo punih mesec dana – ispričao je svojevremeno pevač.

Era Ojdanić, ATA Images/Antonio Ahel

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike