Otkriveno kada će Marina Tucaković biti ispraćena na večni počinak

24.09.2021

08:33

0

Laća i Futa će ispoštovati njenu poslednju želju, te će biti sahranjena u najužem krugu porodice

Otkriveno kada će Marina Tucaković biti ispraćena na večni počinak
Marina Tucaković - Copyright Instagram printscreen/laccaofficial

Autorka brojnih hitova Marina Tucaković preminula je u nedelju, 19. oktobra i svojim odlaskom ostavila je neutešne brojne saradnike, prijatelje i kolege.

Milan Laća Radulović je svoje pratioce na Instagramu obavestio da će datum ispraćaja na večni počinak biti objavljen nakon vikenda, te da će poslednji pozdrav biti obavljen naredne nedelje.

Instagram printscreen/laccaofficial
Milan Laća Radulović

- Kako bi se njene poslednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krugu prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera. Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan - stoji u objavi sina Marine Tucaković.

Podsetimo, prema pisanjima domaćih medija, Marina je poslednje dve godne svog života posvetila pisanju knjige koja svedoči o svemu onome što je prošla kroz život, a koju je završila dva meseca pre nego što je preminula, a po njoj će biti snimljen i film.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike