Još jednom pokazala zašto je pravi primer mladima: Džejla Ramović upisala fakultet u dalekoj zemlji

25.09.2021

21:40

0

Autor: Marija Mitić

- Zdravo veliki svete, budi dobar prema njoj!

Još jednom pokazala zašto je pravi primer mladima: Džejla Ramović upisala fakultet u dalekoj zemlji
Džejla Ramović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" 2019. godine, Džejla Ramović i pored uspešne muzičke karijere maksimalno je posvećena svom obrazovanju. Da je slava nije sputala, mlada pevačica dokazala je i sada, upisavši fakultet i to u dalekoj Barseloni.

Ona je novine objavila na Instagramu pre nekoliko dana, kada je napisala: - Upisan fakultet u Španiji!

 

 

Poslednjih dana ona na ovoj društvenoj mreži pokazuje koliko uživa u glavnom gradu Španije, posećujući njegove znamenitosti, a njene dve sestre - Lejla i Šejla, za sada su sa njom.

 

 

- Zdravo veliki svete, budi dobar prema njoj - napisala je njena sestra Šejla na jednoj od fotografija, poželevši joj sreću u ovom dalekom gradu.

Ovim postupkom Džejla je još jednom dokazala da je s razlogom dobar primer i uzor mladim devojkama i devojčicama, a ranije je upravo to komentarisala rečima:

– Mislim da nemam uticaj samo na devojčice koje žele da pevaju, već i druge devojčice koje me prate. Meni je stvarno čast kada mi njihovi roditelji priđu i kažu da sam im uzor, neko u koga gledaju i koga prate. Ja se stvarno trudim da im dajem dobar primer – objasnila je ona.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike