Džejla Ramović otkrila da li će biti u žiriju „Zvezda Granda“

27.06.2021

09:26 >> 09:04

0

Iako nosi titulu pobednice 13. sezone popularnog muzičkog takmičenja, mlada pevačica smatra da joj nije mesto u stolicama stručnog žirija

Džejla Ramović otkrila da li će biti u žiriju „Zvezda Granda“
Copyright Džejla Ramović. Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pobednica prethodne sezone „Zvezda Granda“, Džejla Ramović pojavila se sinoć na finalu popularnog muzičkog takmičenja kako bi pružila podršku svojim favoritima, među kojima je bio i Mahir Mulalić, ali i kolegama sa kojima je ranije nastupala.

Osim toga, Džejla je za predstavnike medija ispričala koliko su je pogađali raznorazni medijski naslovi koji se tiču njenog odnosa sa mentorkom Marijom Šerifović, ali i da li sebe vidi u žiriju pomenutog takmičenja.

Džejla Ramović. Foto: Antonio Ahel/ATA Images

– Bolele su mi afere koje su mi pakovali, za Mariju. Ja sam mlada osoba, naravno da me sve to dotiče, boli. Izdržala sam sve – rekla je Ramovićeva za medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, pa istakla da ne vidi sebe u žiriju.

– Ne, ne, mislim da nisam kompetentna za tako nešto – priča Ramovićeva, pa otkriva da li je uspeo neki momak da je zavede.

– Nije, razočaraću vas, ali niko nije uspeo da osvoji moje srce. Nemam velike kriterijume, ali sada nisam spremna za vezu, ne treba mi to – kaže ona.

Podsetimo, tim Marije Šerifović dve sezone zaredom trijumfuje u Zvezdama Granda, u prethodnoj je to bila Džejla, a sada i Mahir.

Mahir Mulalić, Foto: 24sedam/M. G.

– Ovu pobedu posvećujem svojoj majci. Majko, ovo je za tebe! – rekao je Mulalić nakon pobede, koji je umalo odustao od takmičenja upravo zbog smrti majke u aprilu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike