Marija sa pobednikom "Zvezda Granda" i ostalim kandidatima uz pesmu proslavlja kraj takmičenja (FOTO)

27.06.2021

21:20 >> 21:30

0

Autor: Marija Mitić

Sa njima je u restoranu i prošlogodišnja pobednica, Džejla Ramović

Marija sa pobednikom "Zvezda Granda" i ostalim kandidatima uz pesmu proslavlja kraj takmičenja (FOTO)
Copyright Marija Šerifović, Foto: A.A./ATAImages

Pevačica Marija Šerifović odlučila je da ostvaren uspeh i kraj takmičenja sa svojim kandidatima iz “Zvezda Granda”, večeras proslavi.

Naime, naša evrovizijska pobednica izvela je kandidate kojima je bila mentorka u jedan restoran, dok je muzika svirala samo za njih, a naravno, svi u glas su pevali i nazdravili, kako i dolikuje povodu, odnosno i više nego uspešnom završetku takmičenja.

Među prisutnima našli su se ovogodišnji pobednik Mahir Mulalić, kao i pobednica prošle sezone, Džejla Ramović.

Marija Šerifović, Printscreen Instagram/Serifovic

Među prisutnima su i Martin Ajdarević, Krstinja Todorović, Valentina Kuzmanović, Sadik Hasanović i Ognen Zdravkovski, a prema video snimcima koje je Marija u okviru priča na Instagramu objavila, atmosfera je na visokom nivou.

Marija Šerifović, Printscreen Instagram/Serifovic

Podsetimo, sinoć je pobedu u takmičenju “Zvezde Granda” odneo Mahir Mulalić, kandidat Marije Šerifović, koja je zajedno sa njim plakala tokom proglašenja pobednika. Nakon što su se slegli utici ona je uputila javno čestitke svom kandidatu, ali i ostalim učesnicima koji su bili deo ovog takmičenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– E pa, dragi ljudi došli smo do kraja. Pobednik „Zvezda Granda“ za sezonu 2019/2021 je Mahir Mulalić. Mahire, ponosna sam na tebe. U današnje vreme je teško upoznati osobu koja ima takvo srce kao ti! Bravo momak! Veliko hvala svakoj osobi koja je glasala za moje kandidate! Istovremeno želim da čestitam svim finalistima, posebno onima u mom timu koji su bez obzira na njihov rezultat pokazali šta je kolegijalnost, šta je podrška i poslednje ujedno i najvažnije – iskreno ste se radovali tuđem uspehu i zbog toga sam na vas iskreno ponosna! – napisala je Marija u opisu fotografije sa Mulalićem i označila članove svog tima koji su došli do finala.

Pročitajte još:;

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike