Ispričamo se kad se sretnemo, a mogao bih i duet da snimim sa njom! Perućica o odnosu sa Prijovićevom

21.09.2021

19:28 >> 20:13

0

Autor: D. Božović

Ljuba ističe da je sa Aleksandrom u odličnim odnosima, bez obzira na to što su postojale spekulacije da ne pričaju

Ispričamo se kad se sretnemo, a mogao bih i duet da snimim sa njom! Perućica o odnosu sa Prijovićevom
M.M./ATAImages 24sedam/ Goran Sivački

Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović bili su zajedno na početku svojih karijera, a kada su shvatili da nisu jedno za drugo razišli su se. Nedavno se nagađalo da od raskida nisu u dobrim odnosima, a pevač je ispričao svoju stranu priče.

– Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem – otkrio je Perućica u emisiji „Grand magazin”, a na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snime duet i da li ga to pitanje nervira, on je rekao:

foto: 24sedam/ Goran Sivački

– Pitanje o duetu sa njom je više bockanje, čista provokacija. Nemam problem ni sa kim da snimim duet, pa ni sa njom, to je sve u smislu posla, da gradimo i napredujemo.

Pitanje o potencijalnoj saradnji i duetskoj pesmi sa Aleksandrom prestavnici sedme sile uglavnom postavljaju njemu, a ne Prijovićevoj, a Perućica je dao svoje viđenje ove situacije.

Aleksandra Prijović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Ona ne daje prostora da joj se postavljaju takva pitanja, a ja uvek odgovorim, pa verovatno iz tog razloga.

Podsetimo, danas su i Aleksandra i Ljuba u skladnim brakovima. Pevačica je u braku sa Filipom Živojinovićevm sa kojim ima sina, a Perućica je oženio Katarinu Kolozeus.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti