Sa 23 godine sam počeo da gubim kosu i to mi je teško palo! Đota o rezultatima transplantacije: Ne stidim se da priznam (VIDEO)

25.09.2021

07:15

0

Poznati fristajler se dve godine borio sa nedostatkom kose, a onda je rešio da se podvrgne operaciji

Sa 23 godine sam počeo da gubim kosu i to mi je teško palo! Đota o rezultatima transplantacije: Ne stidim se da priznam (VIDEO)
Copyright Nikola Milošević Đota 24sedam/ Goran Sivački

Nikola Đota Milošević je bez ikakvog ustručavanja sa ekipom 24sedam podelio svoja iskustva presađivanja kose, nakon što se podvrgao operaciji. Naime, kako je on objasnio kosu je počeo da gubi sa 23 godine, a već sa 25 je to i te kako bilo primetno, što je njemu smetalo.

Najpre je prikrivao ovaj nedostatak, a kasnije je smogao hrabrosti i usudio se na transplantaciju koja mu je, kako kaže, u velikoj meri i pomogla, a poznati fristajler ima nameru da za nekoliko godina ponovi ovaj zahvat.

Nikola Milošević Đota, 24sedam/ Goran Sivački
 

- Sad smo na šest i po meseci od operacije. Tako da je sve super za sada, videćemo kako će biti. Šeste meseci se čekaju prvi rezultati, a onda za godinu dana su ti rezultati vidljivi baš, baš. Ja sam već sad zadovoljan ovim delom, planiram za nekoliko godina da to uradim ponovo, jer sam sebi nekako lepši sa kosom, ne sa ovom frizurom sada, jer sam se relativno skoro šišao (smeh). Sa 23 godine je kosa počela da mi opada, i to mi je baš teško palo, sa 25 je već sve to bilo vidljivo na zaliscima i to mi je baš smetalo, ali ja sam to uspevao da prikrijem. Ja se ne stidim da sve ovo priznam. Mnogi žele da urade transplantaciju, ali nisu sigurni u sebe, ne znaju kako, koju kliniku da izaberu. Ja sve ovo pričam, kako bih pomogao ljudima koji imaju ovaj problem - priča mladi Milošević za 24sedam i otkriva tajnu kako je on godinama prikrivao nedostatak kose:

Nikola Milošević Đota 24sedam/Goran Sivački
 

- Postoji određeni puder, zapravo to je prah koji je u boji tvoje kose i ti taj prah staviš na teme glave i tako se mesto gde je ređa kosa ne vidi. Prvo ide lak (za kosu), prah, pa opet lak. Možeš da trčićš, znojiš se, i taj prah ne spada, tu je, i nije uopšte vidljivo - kazao je on pa priznao kako se suočavao sa tuđim komentarima:

- Ja nemam problema sa tuđim mišljenjem. Ako sam ja prema sebi realan i mogu da kažem: Ovo mi je okej, a ovo nije, a nije mi bilo u redu da nemam kosu. To je bila stvar na koju ja ne mogu da utičem, a ja to ne volim - kazao je Milošević

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike