Ronalda je mrzeo, a s Noletom želi saradnju! Đota o poznanstvu sa svetski poznatim sportistima (VIDEO)

21.09.2021

07:15 >> 07:23

0

Autor: D. Božović

Fristajler je u intervjuu za 24sedam otkrio kako je upoznao velika imena iz sveta sporta, ali i da ima jednu neostvarenu želju, kada je Đoković u pitanju

Ronalda je mrzeo, a s Noletom želi saradnju! Đota o poznanstvu sa svetski poznatim sportistima (VIDEO)
Copyright Novak Đoković, Đota i Kristijano Ronaldo, MN Press/24sedam/Goran Sivački

Nikola Milošević, poznatiji kao Đota, momak koji je dolaskom u Beograd postigao veliki uspeh u svetu sporta, najpre svojim trikovima sa loptom, a potom i aktivnošću na Jutjub kanalu, sa ekipom 24sedam je podelio detalje poznanstava sa velikim imenima sa javne scene.

Đota je, naime, imao priliku da upozna Novaka Đokovića, ali i Kristijana Ronalda. On ne krije da mu je velika čast što je bio u društvu srpskog asa, ali i otkrio koja mu je neostvarena želja, kada je Nole u pitanju.

Nikola Milošević Đota 24sedam/Goran Sivački

– Imao sam priliku da upoznam Novaka. Videli smo se nekoliko puta, ali nismo nešto puno razgovarali, razmenili smo nekoliko rečenica. Kao i svaka osoba na Balkanu, želeo sam da upoznam Đokovića. Sve sam rekao svojom željom da je on jedina osoba sa kojom želim da snimim video, a to još uvek nisam uradio – rekao je on i otkrio da li mu je Nole nešto poručio.

– Nije bilo nekih saveta, ali nadam se da će ih u budućnosti biti – kaže Milošević.

Nikola je ispričao da je upoznao i Ronalda, kog prethodno nije voleo.

– Da, tačno je, nisam ga voleo. Kad sam bio klinac, voleo sam Ronaldinja, to je bio period kad se tek Ronaldo pojavio. Većina ga je mrzela, tako i ja, ali vremenom kako sazrevaš, shvataš ko je on, čega je bio spreman da se odrekne da bi ostvario ono što želi, ne možeš da ga makar ne poštuješ. Mislim da je kod mene više izraženo to poštovanje nego to što ga volim – kaže, pa otkriva ima li svog idola.

– Znaš ono “ne stvaraj sebi idole”. Imaš svoje uzore, na primer, Ronaldinjo je imao uticaj na mene i način na koji ja radim i na koji sam radio dok sam se bavio fudbalom – ispričao je Milošević, pa nastavio o tome s kim ima želju da snimi video.

– Uglavnom bih želeo da snimim sa osobama koje nisu često u javnosti. Nemanja Vidić je jedna od osoba tog kalibra, ne pojavljuje se već deset godina i to je neka ekskluziva. Želim ljude koji će prepoznati ono što radim i na koji način. Hoću da na lep način kažem svoju priču nekome, pogotovo ako su to klinci na koje može da se utiče pozitivno.

Nikola Milošević Đota, 24sedam/ Goran Sivački

Đota je imao priliku i da sarađuje sa Stefanom Cvijovićem Cvijom, a šta je rekao o njemu pogledajte u video snimku ispod:

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike