Neko bezbrižno vreme: Isplivala fotografija Marine Tucaković sa sinovima i suprugom (FOTO)

21.09.2021

18:51 >> 18:53

0

Autor: D. Božović

Na drušvenim mrežama pojavila se slika preminule kantautorke iz mlađih dana

Neko bezbrižno vreme:  Isplivala fotografija Marine Tucaković sa sinovima i suprugom (FOTO)
Copyright Marina Tucaković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marina Tucaković, najpoznatiji tekstopisac svih vremena, u nedelju 19. septembra izgubila je svoju najveću životnu bitku posle duge i teške bolesti.

Poslednje dane provela je u KBC „Dragiša Mišović”, a na društvenoj mreži Instagram pojavile su se fotografije iz njene mladosti sa suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom, ali i sinovima Milanom i Milošem.

Na pomenutoj fotografiji sve četvoro su nasmejana lica, reklo bi se da vode bezbrižan život. Iako je mnogim poznatim ličnostima pomogla da nađu put do zvezda i steknu popularnost, samu Marinu život nije mazio. Velika tragedija koja ju je zadesila, a od koje se nikad nije oporavila jeste prerani odlazak njenog sina Miloša.

Skrhana bolom Tucakovićeva mu je posvetila pesmu ,,Mišo moj“, koju je svojevremeno otpevala njena prijateljica  Ana Nikolić.

Marinin odlazak, ostavio je neutešne brojne njene saradnike, među kojima su se našli Ana Nikolić, Dragana Mirković, Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, koja je na jednom od koncerata istakla da joj je Tucakovićeva bila druga majka.

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, članovi Marinine porodice su u saopštenju izjavili da je Marinina želja bila da sahrani u porodičnoj grobnici, ali i da njen ispraćaj bude organizovan u najužem krugu porodice.

– Mi smo izgubili majku i suprugu, životnog saputnika, a ne nacionalno blago. Marina nikada nije volela patetiku i masovno obeležavanje njene smrti bilo bi protiv duha po kom je živela i radila. Njena želja je uvek bila da bude sahranjena u porodičnoj grobnici, zajedno sa svojim sinom Milošem, a ne u Aleji velikana – naveli su članovi porodioce u saopštenju.

Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa, Foto: ATAImages/ A.A.

– Njena želja je bila da se sahrana obavi intimno, u krugu najuže porodice i prijatelja, uz prisustvo sveštenika i opelo. U vidu epidemiološke situacije i u želji da zaštitimo naše najbliže od te strašne bolesti koja je na kraju svega odnela Marinu, želimo da se oprostimo od nje bez prisustva publike i novinara – naveli su suprug i sin.

Najavili su da će, kako bi ispoštovali prijatelje, saradnike, poštovaoce, a i javnost, biti održana komemoracija nakon 40 dana žalosti, a tačan datum i mesto događaja biće naknadno saopšteni pod okriljem uprave grada.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike